Y yeminimintikam Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #1 Telefonumu sıfırladım fakat e postamın şifresini bir yere yazmayı unnutum. Eski şifremi buldum. Bu şifre ile bir şeyler yapabilir miyim?
Telefonumu sıfırladım fakat e postamın şifresini bir yere yazmayı unnutum. Eski şifremi buldum. Bu şifre ile bir şeyler yapabilir miyim?
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 28 Mart 2024 #2 Google'da şifremi unuttum denildiğinde en son hatırladığınız şifreyi girin diyordu. Şansınızı deneyebilirsiniz.
Google'da şifremi unuttum denildiğinde en son hatırladığınız şifreyi girin diyordu. Şansınızı deneyebilirsiniz.
Y yeminimintikam Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #3 Teknoyms dedi: Google'da şifremi unuttum denildiğinde en son hatırladığınız şifreyi girin diyordu. Şansınızı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... deniyorum fakat o adıma gelemiyorum nedense o soru karşıma çıkmıyor
Teknoyms dedi: Google'da şifremi unuttum denildiğinde en son hatırladığınız şifreyi girin diyordu. Şansınızı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... deniyorum fakat o adıma gelemiyorum nedense o soru karşıma çıkmıyor