Resimlerde gördüğünüz gibi eski bir sinema sistemim var, hoparlörler amfiye garip bir kablo ile bağlı, amfinin arkasında bilmediğim girişler çıkışlar var, tüm hoparlörlerde bağlı değil, televizyonum eski projeksiyon TV'lerden yani HDMI girişi yok zaten amfinin HDMI çıkışı da yok, bu sistemi TV'me veya bilgisayar veya telefonuma nasıl bağlayarak çalıştırabilirim?
Amfi modeli: Sony STR-DE485e
Maalesef denedim ama olmadı, hoparlörlerin bağlanmasında problem olmuş olabilir mi? Ya da şöyle deyim dediğinizi yaptıktan sonra amfinin sesi alıp ve çalıştığını anlayıp ama hoparlörlere ses gitmediği gibi bir şey oluyorsa bunu öndeki göstergeden anlayabilir miyim?
Deneyeli bir süre oldu şu an tam olarak hatırlamıyorum fakat dediğiniz gibi yapıp çalışmadı diye hatırlıyorum, güç içimde deneyeceğim buralarda olup geri dönğş sağlayabilirseniz mutlu olurum.
Bunun garantisini kimse veremez diye belirtme gereği duydum. Başlık ESKİ diye belirtiyor kim bilir nereden çıktı ve oraya ne şartlarda girdi. Ben vicdanen uyarayım gerisi önem arz etmiyor.