Eski sınıf arkadaşlarına yazılmalı mı?

Daha fazla  
8 sene önce Ankara'dan Adana'ya taşındım. Eski sınıf arkadaşlarım var (En son 5. sınıfta görüştük.) Şimdi onlara sosyal medya hesabından yazmalı mıyım?

8 sene önce Ankara'dan Adana'ya taşındım. Eski sınıf arkadaşlarım var (En son 5. sınıfta görüştük.) Şimdi onlara sosyal medya hesabından yazmalı mıyım?
Ben de aynı durumdaydım, yazdım. Ardından buluştuk ettik vs. Eğer arnızda "aga" bağı varsa kesinlikle yaz. Aradaki süre zerre fark etmeden o eski günlerdeki samimiyet ile konuşuluyor.

Gerek olduğunu sanmıyorum. Eskiler eskide kalsın.

Gene şansınızı deneyin. Aradan bayağı bir süre geçtiği için sanmam eskisi gibi olacağını.

Gene şansınızı deneyin. Aradan bayağı bir süre geçtiği için sanmam eskisi gibi olacağını.

8 yıl az bir süre değil keşke imkanım olsaydı da onları görebilseydim (en fazla bu cuma görebilirim sonra malum okul bitiyor).

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence deneyin ben ilkokuldaki arkadaşlarımın 3 tanesini bulabildim ve sadece 2'si bana geri dönüş yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…