thegears Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 353 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #1 Başlıkta da görüldüğü gibi maksimum performans, Arch based ve LXDE. Hangi distro?
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 20 Mart 2022 #2 Artix Linux - Home Artix Linux, a systemd-free linux distribution. artixlinux.org Artix Linux öneririm şartlarınıza göre.
Artix Linux - Home Artix Linux, a systemd-free linux distribution. artixlinux.org Artix Linux öneririm şartlarınıza göre.
thegears Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 353 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #3 Boranity dedi: Artix Linux - Home Artix Linux, a systemd-free linux distribution. artixlinux.org Artix Linux öneririm şartlarınıza göre. Genişletmek için tıkla... İndirmeye başladım
Boranity dedi: Artix Linux - Home Artix Linux, a systemd-free linux distribution. artixlinux.org Artix Linux öneririm şartlarınıza göre. Genişletmek için tıkla... İndirmeye başladım
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.214 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #4 Void XFCE veya Artix runit LXDE.
thegears Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 353 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #5 Bsd Kaymak dedi: Void XFCE veya Artix runit LXDE. Genişletmek için tıkla... Hocam bu runit, dinit, openrc... nedir bunlar ?
Bsd Kaymak dedi: Void XFCE veya Artix runit LXDE. Genişletmek için tıkla... Hocam bu runit, dinit, openrc... nedir bunlar ?
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.760 Makaleler 22 Çözümler 280 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mart 2022 #6 Artix Linux derim. OpenRC kullanıyorum ve RAM kullanımı böyle (bspwm). Runit veya S6 falan denemedim daha oradaki kullanımları bilmiyorum.
Artix Linux derim. OpenRC kullanıyorum ve RAM kullanımı böyle (bspwm). Runit veya S6 falan denemedim daha oradaki kullanımları bilmiyorum.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 20 Mart 2022 #7 thegears dedi: İndirmeye başladım Genişletmek için tıkla... Runit indirmediysen runit tavsiye ederim.
thegears dedi: İndirmeye başladım Genişletmek için tıkla... Runit indirmediysen runit tavsiye ederim.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.214 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #8 thegears dedi: Hocam bu runit, dinit, openrc... nedir bunlar ? Genişletmek için tıkla... İnit.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 20 Mart 2022 #9 thegears dedi: Hocam bu runit, dinit, openrc... nedir bunlar ? Genişletmek için tıkla... init - Wikipedia. Linux'ta pek bilgin yoksa kullanabileceğini sanmıyorum çünkü initleri bile bilmiyorsun yeni kullanıcı mısın?
thegears dedi: Hocam bu runit, dinit, openrc... nedir bunlar ? Genişletmek için tıkla... init - Wikipedia. Linux'ta pek bilgin yoksa kullanabileceğini sanmıyorum çünkü initleri bile bilmiyorsun yeni kullanıcı mısın?
thegears Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 353 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #10 Boranity dedi: init - Wikipedia. inux'ta pek bilgin yoksa kullanabileceğini sanmıyorum çünkü initleri bile bilmiyorsun yeni kullanıcı mısın? Genişletmek için tıkla... evet 3 ay felan oldu
Boranity dedi: init - Wikipedia. inux'ta pek bilgin yoksa kullanabileceğini sanmıyorum çünkü initleri bile bilmiyorsun yeni kullanıcı mısın? Genişletmek için tıkla... evet 3 ay felan oldu