Eski sistem ile ne yapılabilir?

Elimde DDR2 667 MHz bir sistem var Max 4 GB RAM destekliyor ne yapılabilir?

Gündelik isler için, farklı isletim sistemlerinin Lite versiyonlarını öğrenmek için, arkadaşlarınız ile Minecraft Red Alert gibi oyunlar için server kurabilirsiniz veyahut parçaları söke taka bilgisayar toplamayı öğrenebilirsiniz.

Tesekkurler iyi fikir verdiniz

Zaten kullandığım sistemdi anakart almayı düşünüyordum

Q serisini desteklemiyor yeşil 945 anakartlardan

Q6600 destekliyormuş

Ama anakart ismimde AWRDACPI yazıyor ama aida64 extreme de unknown i945 motherboard yazıyor internete 945 cpu support yazınca e7500 degilde max e6700 destekliyor yazıyor çünkü e7500 benim işlemcim şuan takılı olan çok eski anakartım
bi ara 8.1 kurmuştum cihazı çıkart yapmadan usb çıkarınca mavi ekran bummm bazen mavi ekranda yazılar bozuluyordu 32 bitti 7 64 bite formatlattık çünkü easybcd den sistemi bozmuştum a line editing is supported hatası veriyordu grub4dos hatası formattan düzeldi

Ama anakart ismimde AWRDACPI yazıyor ama aida64 extreme de unknown i945 motherboard yazıyor internete 945 cpu support yazınca e7500 degilde max e6700 destekliyor yazıyor çünkü e7500 benim işlemcim şuan takılı olan çok eski anakartım
bi ara 8.1 kurmuştum cihazı çıkart yapmadan usb çıkarınca mavi ekran bummm bazen mavi ekranda yazılar bozuluyordu 32 bitti 7 64 bite formatlattık çünkü easybcd den sistemi bozmuştum a line editing is supported hatası veriyordu grub4dos hatası formattan düzeldi

Son düzenleme:

Hmm garip bir işlemci Q6600.
Ben 945 anakartlar Quad desteklemiyor diye biliyordum yine de alırsanız Param Güvende ile alın uymazsa iade edersiniz.
RAM'ler de Max 667 destekliyor diye biliyorum 800 takarsanız 667 çalışır fayda etmez.
Bir ara bende testler yapıyordum Gigabyte 945GCM-S2L anakartta

Benimki intelin

Anakartını ve RAM'lerini satıp bunu al.
Hem DDR2 hem de DDR3 destekli bir anakart.

Ram olarak da şunu al:
2 adet bundan al.

İşlemcin güçlü bir işlemci. Eğer güçlü olmasaydı Core 2 Extreme önerecektim.

GeForce NOW kullanılabilir.

Benim eski bir laptop vardı ısınınca kapanıyordu bende altına buz kalıbı koyuyordum öyle oynuyordum kapanmıyordu vay be.

@AhmetRyzen64 sağ olun ben yeni anakart alacam model m5a78l-m lx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…