Eski sistem uzay sistem nasıl yapılır?

Blackcshark

Centipat
Daha fazla  
Eski PC'yi uzay sistem olarak kullanacağım bunun için güzel gözükmesini derli toplu durmasını istiyorum hazır kap tarzı şeyler var mı veyahut önerilerinizi alabilirim şimdiden teşekkürler.

Tahta yalıtkan diye çok fark etmiyor bazıları yükseltme vidaları atıyor sadece kart dümdüz dursun diye. Videosu bir sürü var herhangi birine bakın.

Hocam sistem Pentium sistem o yüzden güzel gözükeceğini zannetmiyorum mesh bir kutu olsa çok daha iyi olur boyarım ederim

Hocam sistem Pentium sistem o yüzden güzel gözükeceğini zannetmiyorum mesh bir kutu olsa çok daha iyi olur boyarım ederim
Hocam görünmeyecekse neden uzay montaj yapmaya çalışıyorsunuz ki? Normal 50 liralık kasanın içine koysanız daha iyi gibi. Tabii sizin kararınız ama.
Test vs. için kullanacağım diyorsanız yine açıkta olması daha iyi olurdu sizin için.

Kasa hem fazla yer kaplıyor benim için hem de kötü görüntü veriyor kullandığım sistemin yanında ondan mesah kapalı kutu daha iyi olur dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…