Cengiz321 Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 310 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #1 Eski bilgisayarımdaki SSD'yi sıfırladıktan sonra içinde SSD olmayan bilgisayarıma taktım ve BIOS'a attı. BIOS'ta SSD görünüyor ama kurulum yerine atmıyor. Bu arada diski formatlamadım, sıfırladım.
Eski bilgisayarımdaki SSD'yi sıfırladıktan sonra içinde SSD olmayan bilgisayarıma taktım ve BIOS'a attı. BIOS'ta SSD görünüyor ama kurulum yerine atmıyor. Bu arada diski formatlamadım, sıfırladım.
mustafaaozk Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 973 Çözümler 13 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri I5-11400H ,RTX 3060 (6GB VRAM) LAPTOP GPU , 32GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 30 Mart 2025 #2 Intel ve laptopsa belki bu özellikten dolayı görmüyordu kapatmayı deneyin olmazsa biraz daha bilgi verin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Intel ve laptopsa belki bu özellikten dolayı görmüyordu kapatmayı deneyin olmazsa biraz daha bilgi verin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Cengiz321 Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 310 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #3 mustafaaozk dedi: Intel ve laptopsa belki bu özellikten dolayı görmüyordu kapatmayı deneyin olmazsa biraz daha bilgi verin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... AMD ve masaüstü Burda gözüküyor Dosya Ekleri IMG_20250330_142614.jpg 283,6 KB · Görüntüleme: 18 Son düzenleme: 30 Mart 2025 Artı 0 Eksi
mustafaaozk dedi: Intel ve laptopsa belki bu özellikten dolayı görmüyordu kapatmayı deneyin olmazsa biraz daha bilgi verin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... AMD ve masaüstü Burda gözüküyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.118 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #4 Cengiz321 dedi: AMD ve masaüstü. Burada gözüküyor. Genişletmek için tıkla... USB ile temiz format atın düzelir. Artı 0 Eksi
Cengiz321 dedi: AMD ve masaüstü. Burada gözüküyor. Genişletmek için tıkla... USB ile temiz format atın düzelir.
KS KS Cengiz321 Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 310 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #5 Einstein dedi: USB ile temiz format atın düzelir. Genişletmek için tıkla... İlk öncelikle Windows kurulu bir bilgisayarda SSD'yi etkinleştirdim ardından Windows'u kurdum. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: USB ile temiz format atın düzelir. Genişletmek için tıkla... İlk öncelikle Windows kurulu bir bilgisayarda SSD'yi etkinleştirdim ardından Windows'u kurdum.