E Effcy Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #1 Bende bir harddisk var, eski bilgisayarımdan. Ben o harddiski eski bilgisayarımda biçimlendirden sıfırladım. Yeni kasama kablosuyla taksam çalışır mı?
Bende bir harddisk var, eski bilgisayarımdan. Ben o harddiski eski bilgisayarımda biçimlendirden sıfırladım. Yeni kasama kablosuyla taksam çalışır mı?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.960 Çözümler 246 5 Ağustos 2021 #2 Effcy dedi: Bende bir harddisk var, eski bilgisayarımdan. Ben o harddiski eski bilgisayarımda biçimlendirden sıfırladım. Yeni kasama kablosuyla taksam çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Sata uyumluysa girişleri çalışır. Artı 0 Eksi
Effcy dedi: Bende bir harddisk var, eski bilgisayarımdan. Ben o harddiski eski bilgisayarımda biçimlendirden sıfırladım. Yeni kasama kablosuyla taksam çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Sata uyumluysa girişleri çalışır.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 5 Ağustos 2021 #3 Çalışır da işletim sistemi açılır mı bilmem. Artı -1 Eksi
KS KS E Effcy Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #4 AXCHNEER dedi: Çalışır da işletim sistemi açılır mı bilmem. Genişletmek için tıkla... harddisk bomboş benim şuankibilgisayarımdaki ssddede windows yüklü zaten sadece harddiske oyun filan atmak için takıcam Artı 0 Eksi
AXCHNEER dedi: Çalışır da işletim sistemi açılır mı bilmem. Genişletmek için tıkla... harddisk bomboş benim şuankibilgisayarımdaki ssddede windows yüklü zaten sadece harddiske oyun filan atmak için takıcam
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 5 Ağustos 2021 #5 Effcy dedi: Hard disk bomboş benim şu anki bilgisayarımdaki SSD'de de Windows yüklü zaten sadece hard diske oyun falan atmak için takacağım. Genişletmek için tıkla... Ben sıfırladım derken işletim sistemini sıfırlayıp tekrar yüklediniz sandım. O zaman çalışır ama biçimlendirmekte fayda var. Artı 0 Eksi
Effcy dedi: Hard disk bomboş benim şu anki bilgisayarımdaki SSD'de de Windows yüklü zaten sadece hard diske oyun falan atmak için takacağım. Genişletmek için tıkla... Ben sıfırladım derken işletim sistemini sıfırlayıp tekrar yüklediniz sandım. O zaman çalışır ama biçimlendirmekte fayda var.
KS KS E Effcy Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #6 AXCHNEER dedi: Ben sıfırladım derken işletim sistemini sıfırlayıp tekrar yüklediniz sandım. O zaman çalışır ama biçimlendirmekte fayda var. Genişletmek için tıkla... eski bilgisayarda sıfırlamayı biçimlendirmede yaptım. bi sorun olurmu? Artı 0 Eksi
AXCHNEER dedi: Ben sıfırladım derken işletim sistemini sıfırlayıp tekrar yüklediniz sandım. O zaman çalışır ama biçimlendirmekte fayda var. Genişletmek için tıkla... eski bilgisayarda sıfırlamayı biçimlendirmede yaptım. bi sorun olurmu?
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 5 Ağustos 2021 #7 Effcy dedi: Eski bilgisayarda sıfırlamayı biçimlendirmeden yaptım. Bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl sıfırladınız? Artı 0 Eksi
Effcy dedi: Eski bilgisayarda sıfırlamayı biçimlendirmeden yaptım. Bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Nasıl sıfırladınız?
KS KS E Effcy Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #8 AXCHNEER dedi: Nasıl sıfırladınız? Genişletmek için tıkla... biçimlendire bastım, dosya sistemi NTFS idi bende hiç oynamadan biçimlendire bastım. Artı 0 Eksi
AXCHNEER dedi: Nasıl sıfırladınız? Genişletmek için tıkla... biçimlendire bastım, dosya sistemi NTFS idi bende hiç oynamadan biçimlendire bastım.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 5 Ağustos 2021 #9 Effcy dedi: Biçimlendire bastım, dosya sistemi NTFS idi bende hiç oynamadan biçimlendire bastım. Genişletmek için tıkla... O zaman biçimlendirilmiş hocam. Kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Effcy dedi: Biçimlendire bastım, dosya sistemi NTFS idi bende hiç oynamadan biçimlendire bastım. Genişletmek için tıkla... O zaman biçimlendirilmiş hocam. Kullanabilirsiniz.
KS KS E Effcy Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #10 AXCHNEER dedi: O zaman biçimlendirilmiş hocam. Kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows benim bilgisayarda ssd de. Harddiski takınca hızını etkilermi? Artı 0 Eksi
AXCHNEER dedi: O zaman biçimlendirilmiş hocam. Kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows benim bilgisayarda ssd de. Harddiski takınca hızını etkilermi?