A Atlarla laflıyan adam Kilopat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2016 #1 Merhaba arkadaşlar, ben yeni sistem kurmayı düşünüyorum. Yeni sisteme 9 senelik eski sistemdeki HDDyi takarsam ne olur? En fazla 1 ay içinde alacağım. Beni, alana kadar idare eder mi? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2016
Merhaba arkadaşlar, ben yeni sistem kurmayı düşünüyorum. Yeni sisteme 9 senelik eski sistemdeki HDDyi takarsam ne olur? En fazla 1 ay içinde alacağım. Beni, alana kadar idare eder mi?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2016 #2 HDD'te sorun bile olmasa çok eski olduğu için sistemi frenleyecektir.
Beyzade Hectopat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 343 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2016 #3 Sorun olmaz kullanabilirsiniz. Eski diskiniz ide bağlantılı bir disk ise anakartta uygun yuva var mı diye kontrol etmelisiniz. Çünkü devir sata devri.
Sorun olmaz kullanabilirsiniz. Eski diskiniz ide bağlantılı bir disk ise anakartta uygun yuva var mı diye kontrol etmelisiniz. Çünkü devir sata devri.