emirzmen Femtopat Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #1 Yeni bir kasaya eski bir kasanın RAM'ını takmaya çalıştım olmadı. Zorlamadım anakarta zarar vermek istemiyorum. Neden olabilir?
Yeni bir kasaya eski bir kasanın RAM'ını takmaya çalıştım olmadı. Zorlamadım anakarta zarar vermek istemiyorum. Neden olabilir?
deniz22asln3 Picopat Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 63 Çözümler 1 13 Aralık 2024 #2 DDR versiyonları farklıda ondan DDR kaç mesela elindeki RAM ve DDR kaçlı anakarta takmaya çalışıyor girişler farklı oluyor.
DDR versiyonları farklıda ondan DDR kaç mesela elindeki RAM ve DDR kaçlı anakarta takmaya çalışıyor girişler farklı oluyor.
NoParking3 Picopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 299 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #3 Boyutu uyumsuzdur. DDR4 yuvasına gidip DDR2 RAM takarsanız oturmaz. Hem mhz farkı da bozulmasına neden olabilir.
Boyutu uyumsuzdur. DDR4 yuvasına gidip DDR2 RAM takarsanız oturmaz. Hem mhz farkı da bozulmasına neden olabilir.
H HiquaTR Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 908 Çözümler 13 13 Aralık 2024 #4 emirzmen dedi: Yeni bir kasaya eski bir kasanın RAM'ını takmaya çalıştım olmadı. Zorlamadım anakarta zarar vermek istemiyorum. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Nedeni ddr farkı çözümü anakarta uygun ram almak
emirzmen dedi: Yeni bir kasaya eski bir kasanın RAM'ını takmaya çalıştım olmadı. Zorlamadım anakarta zarar vermek istemiyorum. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Nedeni ddr farkı çözümü anakarta uygun ram almak