Eski sisteme format atıp Windows 10 kurma

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 12100F - ASUS PRİME H610M-K D4 - GSKİLL RİPJAWS 8*2 3200MHZ - GALAX 4060 8GB V2 - MSİ MAG M100A - MSİ A650BN 650W 80+
Meslek
ELEKTRİKÇİ
RAM
2 GB
SSD veya HDD modeli
120 GB
Ekran kartı
HD 3450
Anakart
Uefi desteklemiyor ancak modelini bilmiyorum
İşlemci
İntel pentium e5200
Merhaba yeni SSD satın aldım ve sıfırdan Windows kurup eski bir sisteme takacagim, ama Rufus'ta hangi seçenekleri sececegimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. sistem özellikleri Intel Pentium E5200 2.5GHz HD 3450 ekran kartı 2 GB RAM.

Windows 10 kuracaksınız rufus ile kurmayın, windoesun kendi yükleme aracı ile kurun ama bu bilgisayara windows 10 önermem, 2 gb ram çok düşük. Windows 7 yükleyebilirsiniz, rufusdaki seçenekler yüklendiğinde geldiği gibi olsa sorun olmaz.

Windows 10 atlas OS yükle yoksa normal Windows'la ağır kavga edersin çok yavaşlar
LTSC sürümleri kötü.

Günümüzde artık Windows 10'un altına düşmek mantıklı değil tarayacılarda bile sorun çıkartıyor Discord'da bile Steam'i saymiyorum giremiyorsun Epic Games'te dahil artık çoğu şey Windows 7 de çalışmıyor Windows 7, Windows 8.1 öldü.

Haklısınız ama bu sisteme Windows 10 yüklense kullanılmayacak kadar yavaşlar, hiç kullanmamaktansa Windows 7 kullanmak daha iyidir.

Haklısınız ama bu sisteme Windows 10 yüklense kullanılmayacak kadar yavaşlar, hiç kullanmamaktansa Windows 7 kullanmak daha iyidir.

Şu an aynı sistem de HDD var içinde Windows 10 yuklu.

Soruyu düzgün okumayip gelip burada konuşuyorsun SSD'nin icinde işletim sistemi yok.

Bu arada oyun oynanmayacak ofis bilgisayarı gibi tarayıcı bir şeyler cikarilacak ağır bir iş olmayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya bak soruyu düzgün okumayip gelip burada konuşuyorsun SSD'nin icinde işletim sistemi yok bir sen akillisin herhalde.
?, Üslubunuza dikkat edin. Ayrıca benim verdiğim hiç bir bilgi yanlış değil ama size yardımcı olmayacağım.

HDD'deki OS modlu mu?
Modluysa ondan kasmıyordur ben de 2 GB RAM'le denemiştim öküz gibi kasıyordu.

Atlas OS'a geçebilir gerçekten stabil bir işletim sistemi ve hızlı Windows 10'daki çoğu her şeyi gereksiz olarak kapatıyor basit olarak 1 2 şey dememiz çok yanlış olur (ben şu an atlas OS dayım mesela hiçbir sorun yaşamadım )

AtlasOS kullanmak yerine bazı programlar ile ISO'daki gereksiz şeyleri elle kaldırmak ya da Linux kullanmak bence daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…