Merhaba yeni SSD satın aldım ve sıfırdan Windows kurup eski bir sisteme takacagim, ama Rufus'ta hangi seçenekleri sececegimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. sistem özellikleri Intel Pentium E5200 2.5GHz HD 3450 ekran kartı 2 GB RAM.
Windows 10 kuracaksınız rufus ile kurmayın, windoesun kendi yükleme aracı ile kurun ama bu bilgisayara windows 10 önermem, 2 gb ram çok düşük. Windows 7 yükleyebilirsiniz, rufusdaki seçenekler yüklendiğinde geldiği gibi olsa sorun olmaz.
Merhaba yeni SSD satın aldım ve sıfırdan Windows kurup eski bir sisteme takacagim, ama Rufus'ta hangi seçenekleri sececegimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Sistem özellikleri Intel Pentium E5200 2.5GHz HD 3450 ekran kartı 2 GB RAM.
Windows 10 kuracaksınız Rufus ile kurmayın, Windows'un kendi yükleme aracı ile kurun ama bu bilgisayara Windows 10 önermem, 2 GB RAM çok düşük. Windows 7 yükleyebilirsiniz, Rufus'daki seçenekler yüklendiğinde geldiği gibi olsa sorun olmaz.
Günümüzde artık Windows 10'un altına düşmek mantıklı değil tarayacılarda bile sorun çıkartıyor Discord'da bile Steam'i saymiyorum giremiyorsun Epic Games'te dahil artık çoğu şey Windows 7 de çalışmıyor Windows 7, Windows 8.1 öldü.
Günümüzde artık Windows 10'un altına düşmek mantıklı değil tarayacılarda bile sorun çıkartıyor Discord'da bile Steam'i saymiyorum giremiyorsun Epic Games'te dahil artık çoğu şey Windows 7 de çalışmıyor Windows 7, Windows 8.1 öldü.
Windows 10 kuracaksınız Rufus ile kurmayın, Windows'un kendi yükleme aracı ile kurun ama bu bilgisayara Windows 10 önermem, 2 GB RAM çok düşük. Windows 7 yükleyebilirsiniz, Rufus'daki seçenekler yüklendiğinde geldiği gibi olsa sorun olmaz.
Atlas OS'a geçebilir gerçekten stabil bir işletim sistemi ve hızlı Windows 10'daki çoğu her şeyi gereksiz olarak kapatıyor basit olarak 1 2 şey dememiz çok yanlış olur (ben şu an atlas OS dayım mesela hiçbir sorun yaşamadım )
Atlas OS'a geçebilir gerçekten stabil bir işletim sistemi ve hızlı Windows 10'daki çoğu her şeyi gereksiz olarak kapatıyor basit olarak 1 2 şey dememiz çok yanlış olur (ben şu an atlas OS dayım mesela hiçbir sorun yaşamadım )