Eski Sisteme GTX 1080 Takılır mı?

killingforlive

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bu hafta sonu Vatan'da olan KDV indiriminden yararlanıp yazın toplamayı düşündüğüm bilgisayar için ekran kartını alayım dedim. Ürünü şu anki kullandığım i3 3210 işlemcili bilgisayara taktım. Bottleneck olduğunu biliyorum. Zaten yazın yeni kasa toplayacağım. Bu kartı takıp kullanmanın bir zararı olur mu? Kartı olumsuz etkiler mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz yaşanır bununla beraber sorunlar yaşarsınız ben bu olayı bizzat yaşadığım için söylüyorum dikkatli olun.

@Oreki'nin dediklerine ek olarak; eski sistemdeki PSU'nun kalitesi ve güvenilirliği önemli burada. PSU eski ve kaliteli değilse ona GTX 1080 emanet etmek pek mantıklı olmaz. PSU'nun durumuna göre hiç değilse ekran kartı ile birlikte yeni bir PSU da alın derim.

Teşekkürler arkadaşlar ilginiz için.Sonuç olarak çıkarttım ve kutuya koydum garanti olsun diye.Artık üniversite sınavından keyfini çıkarırım.Bir de zahmet olmazsa bu ekran kartına giden bir kasa toplar mısınız ? Fiyatı ne kadar düşük tutabilirseniz o kadar iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…