kralkonk Hectopat Katılım 28 Şubat 2014 Mesajlar 32 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2015 #1 Resimde gördüğünüz gibi, bu benim bilgisayarım. ASUS GTX 750Ti Strix OC Edition İnceleme - Technopat İncelemede fiyatını uygun olarak ve bir de güç girişi istemediği için begendim. Başka parça değiştirmeden güç kaynagı gibi bu ekran kartını bu sistem kaldırır mı ? Sistem özelliklerim İşlemciIntel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHzBellek (RAM)8,00 GB [TBODY] [/TBODY]güncel !!! Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2015
Resimde gördüğünüz gibi, bu benim bilgisayarım. ASUS GTX 750Ti Strix OC Edition İnceleme - Technopat İncelemede fiyatını uygun olarak ve bir de güç girişi istemediği için begendim. Başka parça değiştirmeden güç kaynagı gibi bu ekran kartını bu sistem kaldırır mı ? Sistem özelliklerim İşlemciIntel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHzBellek (RAM)8,00 GB [TBODY] [/TBODY]güncel !!!
Holymong Kilopat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 856 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2015 #2 Anakart modeli nedir? PSU'nun üzerindeki yazıları daha net çekebilir misiniz yada üzerinde Wat Amper ne yazıyor söyleyin.
Anakart modeli nedir? PSU'nun üzerindeki yazıları daha net çekebilir misiniz yada üzerinde Wat Amper ne yazıyor söyleyin.