Eski sisteme GTX 750Tİ mi?R7 260x mi?

GTX 750Tİ li sistem mi?Yoksa r7 260xli sistem mi?

• GTX 750Tİ li sistem

Oy: 6 35,3%
  • r7 260xli sistem

Oy: 3 17,6%
  • Hiçbiri para biriktirmeye bak.Bu sistem ölü :D

Oy: 8 47,1%

• Oy verenlerin toplamı
    17
Mantle zaten şu anda sınırlı oyunlarda var, ama BF4'te falan var.

Olduğu oyunlarda şöyle etkiliyor:

Overclocksuz imkansız diyebilirim çünkü işlemciniz çok eski. Çift çekirdekliden en az 3.00 GHz olmalıydı. İyi bir soğutma ile overclock yapabilirsiniz. Fakat Pentium Dual-Core'da da sınırlamalar olduğundan tahminimce en fazla 2.80'e falan çıkarabilirsiniz.

İşlemci overclock'una internetten bakabilirsiniz.

Ben size direk 2. el bir Core 2 Quad (Anakartınız destekliyorsa) veya Core 2 Duo almanız. Duo alırsanız en az E8000'in üstünde ve 3.00 GHz'nin üstünde almanız.

Core 2 Duo'yu 3'ün üstünde kullanırsanız BF4'ü rahat bir şekilde oynayabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• unnamed (2).png
    92,8 KB · Görüntüleme: 461
Bu parçalar seni idare edecektir. Sonra satar yeni bir sistem toplamanız şart olabilir.

Eksen Bilgisayar'dan toplanmıştır.

R7 260x satabilirim dostum paran yoksa . 22 ay vatan garantili 300 liraya satarim. Istanbul da isen.

GTA750Tİ GTA V' de R7 260X den aynı ayarlarda 8FPS daha fazla alıyor. Benim dedigim değişiklikler yapılmadan bu bilgisayardan adam olmaz Boşuna para harcamış olursunuz.

R7 260x satabilirim dostum paran yoksa . 22 ay vatan garantili 300 liraya satarim. Istanbul da isen.
Denizlideyim.

En iyisi BaDel arkadaşın önerisine 2. el bir Core 2 Quad işlemci almak.
Herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…