Eski sisteme Snowman T6 Ultra takmak

Daha fazla  
Merhabalar, eski bilgisayarıma Snowman T6 Ultra takmak istiyorum. Fakat hangi fan dışarı üflüyor? Yardımcı olursanız sevinirim. i7 4790 işlemcim.

Normalde bazı insanlar logo olan taraf RAM kısmına bakacak diyorlar fakat iki tarafta logo var ve oturmuyor o alttaki sert plastik baya zorlanıyor normal mi ?
Kullanmadığım için oralarını maalesef bilemiyorum. Sadece fanın dışarı veya içeri bakmasına göre oturtmayı deneyin demek istemiştim. Bu soğutucuyu kullanan bildiğim olsaydı etiketlerdim şimdi.

Kullanmadığım için oralarını maalesef bilemiyorum. Sadece fanın dışarı veya içeri bakmasına göre oturtmayı deneyin demek istemiştim. Bu soğutucuyu kullanan bildiğim olsaydı etiketlerdim şimdi.
Bende normalde stok soğutucu vardı ısı değerleri biraz fazla geldi. Kardeşim kullansın diye macun ve soğutucu değiştireyim dedim olanlar oldu. Yuva sistemi çok farklı CM, Zalman veya herhangi bir sıvı soğutucuya benzemiyor.

Fanlardan biri RAM tarafına bakacak şekilde monte edilmeli.

Diğeri egzoz fanı tarafına bakacak şekilde, ters olarak monte edilmeli.

Bu şekilde monte ettiğiniz zaman sıcak hava egzoz fanından tahliye edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…