Eski Sisteme SSD Takmak Doğru Olur Mu ?

CrazyComandooo

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar DDR pc'm var ona SSD takmak istiyorum bazı oyunlar için takıcam DDR bir bilgisayar için doğru olurmu oynamak istediğim oyunlar pek fazla grafik falan istemiyor bilgisyarım daha önce mekanik disk le windows 8.1 bile kaldırdı ve gayet sorunsuz çalıştı ben hız olarak çok değişim gösterir mi bunu merak ettim

Gösterir tabi bir çok inceleme siteside tavsiye ediyor eski Bilgisayarı ssd ile hızlandırmayı.

SSD oyunlarda FPS artışı vb. şeylerde etki etmez. Loading, save sürelerini azaltır. Bence sistemi komple yenile.

Tabiki performas değişimi olur. Bilgisayarın hızlanır. Oyunlarda loading gibi ekranların süresi çok kısalır. SSD olmayan bilgisayar bilgisayar değildir bence... Takmalısın.

Oyunlarda aşırı bir katkısı yok. Ama internette gezerken, bilgisayarda iş yaparken çok işine yarar.

Teşşekürler şuan sistem yenileyebilecek durumum olmadığı için ssd ile ne kadar performasta değişim olur onu merak ettim teşşekürler

Günlük kullanımda etkisi iyi olacaktır. Ama oyun oynarken bir fark hissetmeyeceksin. Sadece yükleme süreleri kısalacak.

Arkadaşlar bende DDR2 sistemime SSD takacağım kaç GB Takma mı Önerirsiniz?
1 TB 7200 Rpm HDD var ama hızı yetmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…