Eski sisteme Windows 10 kurma

Main

Megapat
Eski bir sistemim var. Arada kulanmak bırkac oyun ve ınternette hızlı bır sekılde dolasması ıcın SSD aldım.
Su anda HDD ve Windows 10 Single var ama bazi donanım yazılımları eksık ya da görünmüyor. ( HD4600 olması lazım kendı goruntu kartı onu gormuyordu)
W8.1 kurulu ıken ıse tahmını guç kesıntısı sonucu Windows baslatılamamıstı.
2 farklı işletim sisteminde de sorun yasamıs oldum yenı aldıgım SSD'ye hangı ısletım sıstemını kursam akıcı bır PC'ye kavusurum?
Intel i5 760 işlemci.
Intel DH55pj anakart, 4 GB RAM (duruma baglı RAM arttırabılırım) ekran kartı olarak GT420 gıbı bır model olması lazımdı.

Eski bir sistemim var. Arada kulanmak bırkac oyun ve ınternette hızlı bır sekılde dolasması ıcın SSD aldım.
Su anda HDD ve Windows 10 Single var ama bazi donanım yazılımları eksık ya da görünmüyor. ( HD4600 olması lazım kendı goruntu kartı onu gormuyordu)
W8.1 kurulu ıken ıse tahmını guç kesıntısı sonucu Windows baslatılamamıstı.
2 farklı işletim sisteminde de sorun yasamıs oldum yenı aldıgım SSD'ye hangı ısletım sıstemını kursam akıcı bır PC'ye kavusurum?
Intel i5 760 işlemci.
Intel DH55pj anakart, 4 GB RAM (duruma baglı RAM arttırabılırım) ekran kartı olarak GT420 gıbı bır model olması lazımdı.

Hocam Windows 10 performance editon veya Windows 7 utlimate.

2022 yılında 32 Bit mi öneriyorsunuz cidden?
tam olarak farkı bilmiyorsam ben düzeltin ama 32 bit ve 64 bit sitem arasında veri tutabilme kapasiteleri harici bir fark var mı ? yani mantıken 2^32 ve 2^64 kadar veri işeleyebilme kapasiteleri var 4 gb ram de göz ününe alınınca neden düşük üretim kabiliyetine sahip bir cihaza daha fazla veri işleme kapasitesi yüklemek gerekli olsun ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı