Eski sisteme Windows 7 kurulmuyor

Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık
Daha fazla  
Eski bir sistem var ona Windows 7 kurmak istiyorum. USB belleğime 32 Bit MBR tipinde bir Windows 7 ISO dosyası kurdum BIOS menüsünden hard disk drivers kısmından ve boot device priority kısmından USB belleğimi seçip kaydetip çıkmama rağmen bilgisayar eski haliyle açılıyor. Kurulum ekranı gelmiyor sorun nerede ben anlayamadım?

BIOS eğer UEFI desteklemiyorsa GPT olarak USB'ye yeniden yazdırmanız gerek. Eğer UEFI desteği varsa BIOS'tan açın.

BIOS eğer UEFI desteklemiyorsa GPT olarak USB'ye yeniden yazdırmanız gerek. Eğer UEFI desteği varsa BIOS'tan açın.

UEFI desteklemiyor eski bir BIOS ama disk yöneticisinde MBR yazıyordu şimdi dediğiniz gibi GPT mi yazdırmam lazım USB'e.

Hocam Ventoy ile deneyin olmazsa.

UEFI desteklemiyor eski bir BIOS ama disk yöneticisinde MBR yazıyordu şimdi dediğiniz gibi GPT mi yazdırmam lazım USB'e.

Rufus ile GPT olarak yeniden yazdırın. Kurulum ekranı geldiğinde Shift + F10 ile CMD açıp diskpart yazın > list disk > burada diskleriniz gözükecek burada hangi diske kuracağınız bulup select disk * (* yerine hangi sayı varsa onu yazın) > sonra convert GPT ya da convert MBR to GPT yazın.

Hocam rufusta GPT olarak yazdırılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…