4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 10 Ocak 2022 #11 Birincil başlatma seçeneği olarak yansıyı yazdırdığın aygıtı seçeceksin. Gerisi gelir tekrar başlattığında.
Birincil başlatma seçeneği olarak yansıyı yazdırdığın aygıtı seçeceksin. Gerisi gelir tekrar başlattığında.
Ord Abuzer Kömürcü Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #12 Silinen üye dedi: Bilgisayarda UEFI desteğin var gözüküyor tavsiyem GPT biçiminde format USB'si hazırlayıp sonra Windows 8.1 kurmak en faydalısı daha hızlı olur. Genişletmek için tıkla... Mbr yapsam olmazmı 496391 dedi: Birincil başlatma seçeneği olarak yansıyı yazdırdığın aygıtı seçeceksin. Gerisi gelir tekrar başlattığında. Genişletmek için tıkla... Kral anlamıyorsun galiba nerden seçiceğimi bulamıyorum 496391 dedi: Birincil başlatma seçeneği olarak yansıyı yazdırdığın aygıtı seçeceksin. Gerisi gelir tekrar başlattığında. Genişletmek için tıkla... Kral anlamıyorsun galiba nerden seçiceğimi bulamıyorum Silinen üye dedi: Bilgisayarda UEFI desteğin var gözüküyor tavsiyem GPT biçiminde format USB'si hazırlayıp sonra Windows 8.1 kurmak en faydalısı daha hızlı olur. Genişletmek için tıkla... Mbr yapıyor kendisi otomatik ne farkı var ki ikisinin
Silinen üye dedi: Bilgisayarda UEFI desteğin var gözüküyor tavsiyem GPT biçiminde format USB'si hazırlayıp sonra Windows 8.1 kurmak en faydalısı daha hızlı olur. Genişletmek için tıkla... Mbr yapsam olmazmı 496391 dedi: Birincil başlatma seçeneği olarak yansıyı yazdırdığın aygıtı seçeceksin. Gerisi gelir tekrar başlattığında. Genişletmek için tıkla... Kral anlamıyorsun galiba nerden seçiceğimi bulamıyorum 496391 dedi: Birincil başlatma seçeneği olarak yansıyı yazdırdığın aygıtı seçeceksin. Gerisi gelir tekrar başlattığında. Genişletmek için tıkla... Kral anlamıyorsun galiba nerden seçiceğimi bulamıyorum Silinen üye dedi: Bilgisayarda UEFI desteğin var gözüküyor tavsiyem GPT biçiminde format USB'si hazırlayıp sonra Windows 8.1 kurmak en faydalısı daha hızlı olur. Genişletmek için tıkla... Mbr yapıyor kendisi otomatik ne farkı var ki ikisinin
4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 10 Ocak 2022 #13 Ord Abuzer Kömürcü dedi: Mbr yapsam olmazmı Kral anlamıyorsun galiba nerden seçiceğimi bulamıyorum Genişletmek için tıkla... Boot option 1'e gel, enterla, seç belleği.
Ord Abuzer Kömürcü dedi: Mbr yapsam olmazmı Kral anlamıyorsun galiba nerden seçiceğimi bulamıyorum Genişletmek için tıkla... Boot option 1'e gel, enterla, seç belleği.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 10 Ocak 2022 #14 Ord Abuzer Kömürcü dedi: MBR yapsam olmaz mı? Kral anlamıyorsun galiba nereden seçeceğimi bulamıyorum. Kral anlamıyorsun galiba nereden seçeceğimi bulamıyorum. MBR yapıyor kendisi otomatik ne farkı var ki ikisinin. Genişletmek için tıkla... MBR yaparsanız normal Windows logosunu görmenizle birlikte elinizdeki hard disk veya SSD'yi daha yavaş kullanmanıza sebep olur. Sistemin daha hızlı açılmasını istiyorsanız GPT olarak kurmanızı öneririm.
Ord Abuzer Kömürcü dedi: MBR yapsam olmaz mı? Kral anlamıyorsun galiba nereden seçeceğimi bulamıyorum. Kral anlamıyorsun galiba nereden seçeceğimi bulamıyorum. MBR yapıyor kendisi otomatik ne farkı var ki ikisinin. Genişletmek için tıkla... MBR yaparsanız normal Windows logosunu görmenizle birlikte elinizdeki hard disk veya SSD'yi daha yavaş kullanmanıza sebep olur. Sistemin daha hızlı açılmasını istiyorsanız GPT olarak kurmanızı öneririm.