Eski sisteme yeni anakart takmak

tahakose

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum, sanıyorum senin bilgisayar biraz antikaya doğru yol almış. Bu alacağın anakart ile senin şuan kullandığın bilgisayardaki parçalardan çoğu uyumlu olmayacaktır. Mesajından anladığım kadarıyla, sen bu anakartı alıp direk kullanmayı planlıyorsun? Umarım yanlış anlamışımdır. Sana tavsiyem bir bütçe belirleyip konu açman veya burada belirtmen olacaktır.

Dostum, sanıyorum senin bilgisayar biraz antikaya doğru yol almış. Bu alacağın anakart ile senin şuan kullandığın bilgisayardaki parçalardan çoğu uyumlu olmayacaktır. Mesajından anladığım kadarıyla, sen bu anakartı alıp direk kullanmayı planlıyorsun? Umarım yanlış anlamışımdır. Sana tavsiyem bir bütçe belirleyip konu açman veya burada belirtmen olacaktır.
Başta anakartı alıcam sadece sonra işlemci ram güçkaynağı sonra parçaları takıcam 1 tanede termal macun kasa almıyorum çünkü annemin anlamasını istemiyorum:D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı