MR.AYAN Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Eski sistemim var PSU sorunu sebebiyle çalışmıyor. Ben de eski bir sistemim olduğu için ikinci el bir PSU almayı düşünüyorum. PSU fiyatları pahalı almak istemiyorum ve gerek duymuyorum sizce ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2023
Merhaba arkadaşlar. Eski sistemim var PSU sorunu sebebiyle çalışmıyor. Ben de eski bir sistemim olduğu için ikinci el bir PSU almayı düşünüyorum. PSU fiyatları pahalı almak istemiyorum ve gerek duymuyorum sizce ne yapmalıyım?
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 1 Temmuz 2023 #2 Bütçe nedir?
Osmanbnm Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 509 Çözümler 3 1 Temmuz 2023 #3 2. El psu alınmaz diye birşey yok. Gerekli psu testleri yaparak sertifikalı psu alabilirsin tabikide.
2. El psu alınmaz diye birşey yok. Gerekli psu testleri yaparak sertifikalı psu alabilirsin tabikide.