Eski sisteme yükseltme mi yapmalıyım yoksa yeni sistem mi toplamalıyım?

iPatavatsizz

Kilopat
Arkadaşlar yakınımda birkaç sene evvel aldığı bir toplama sistem vardı üstüne geliştirmeler yaptı ve şu anda Casper kasa ve ona bağlı bir ESC marka anakart var. Anakartı araştırdık ve 4. nesil Intel i serisi işlemci desteklediği yazıyordu ve maksimum 16 GB RAMkapasitesi vardı. Sizce buna göre bir sistem mi toplamalıyım yoksa 8. nesil Intel sistem mi toplamalıyım? Bütçem yok parayı biriktireceğim sadece topla toplama bunun sebebinden dolayı kötü iyi gibi yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada Casper kasa ofis bilgisayarıymış buna göre yardım ederseniz sevinirim. Şu konuda sistem tavsiye etmeyin sadece ne yapabilirim düşünceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende eski bilgisayarımı yükseltme yoluna girecektim fakat yapmadım. Çünkü yükseltmek için yeni anakart almam gerekecekti ve bu anakarta uyumlu işlemcide almam gerekecekti. Bunları besleyecek güç kaynağıda lazımdı. Anakartın kasaya oturması ve hava sirkulasyonunun iyi olması için kasayı da değiştirmem gerekecekti. Kısaca uzatmadan yeni bilgisayar aldım, eskisini de başkasına verdim .

MERHABA ARKADASLAR 1 AY ÖNCE BİR SİSTEM ALDIM AMA BANA ESKİ BİR SİSTEM GİBİ DELDİ ÖZELLİKLERİ ŞU ŞEKİLDE

I5 3470 3.60 GHZ
DDR3 8 GB 1600Mhz
Rx 550 4GB 128 BİT
500GB HDD
240GB SSDİ
500W 80 PLUS SILVER

SİZCE SİSTEM YÜKSELTMESİ YAPMALIMIYIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…