Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
Ama ilk baş tabii yeni bilgisayar SSD'mi takıp bir Windows 10 USB'si oluştumam lazım değil mi? SSD ve USB takılıyken mi bilgisayarı çalıştırayım yoksa USB'yi sonradan mı takayım? B450M DS3H Gigabyte anakartım olacak.
Dostum, attığım linkteki videoyu, dikkatlice izlersen, anlayacaksın. Önce Windows 10 indirip USB belleğe yazdırman gerekiyor. Windows 10 USB'sini hazırladıktan sonra, bilgisayarı yeniden başlatıp, boot menüsüne giriyorsun. Boot menüsünden USB belleği boot ediyorsun ve windows'u kuruyorsun.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
Anakartının marka modeline göre Boot menüsüne hangi tuşla girilir onu öğren. Sonra Rufus programını kullanarak Windows 10 ISO dosyasını bir USB belleğe yaz. Boot menüsünü aç, belleği seç, Windows kurulumu başlayacaktır.
Bazı ara basamaklar var, onlar için yukarıdaki linke bağlı kal.
Boot etmek ne demek çok özür dileyerek soruyorum bir de Boot menüsüne nasıl girebilirim ve nasıl Boot edebilirim karşıma nasıl bir ekranın çıkması gerekiyor?