Şu an bilgisayarım da M.2 240GB SSD var. Bu depolama alanı yetmediği için bir tane 240GB SSD daha almak istiyorum. Aldığım zaman eski SSD'deki oyunları programları vs diğerine taşıyabiliyor muyum? Biraz saçma sormuş olabilirim kusura bakmayın.
Şu an bilgisayarım da M.2 240GB SSD var. Bu depolama alanı yetmediği için bir tane 240GB SSD daha almak istiyorum. Aldığım zaman eski SSD'deki oyunları programları vs diğerine taşıyabiliyor muyum? Biraz saçma sormuş olabilirim kusura bakmayın.
Taşıyabiliyorsun. Programların dosya konumuna girip, o dosyayı komple taşı ve yeni kısayol oluştur. Oyunlar da steam uygulamasında taşıma seçeneği var.
Oyunları çok rahat taşıyabilirsin sorun da yaşamazsın ama programları yeniden kurmanı tavsiye ederim. Bazen hatalar falan olabiliyor. Hem temiz kurulum yapmış olursun.
Arkadaş gerekli bilgilendirmeyi yapmış, kayıt defteri ya da sistemsel ayarlar için farklı konumlardaki dosyalardan dolayı sorun yaşayabilirsiniz. Bilinçli çoğu geliştirici dosya eksikse yenisini oluşturmak için otomatik sistemler programlamış olabiliyor, bunun yanı sıra çoğu yükleme yöneticisinin onar seçeneği bulunmakta, kararlıysanız taşımakta bir çözüm yolu olabilir. Fakat ben de temiz kurulumdan yanayım.