Kristianpenaldo Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #1 Merhaba ben yeni SSD aldım fakat bilmediğim için bu soruyu sormak zorunda kaldım. Eski SSD'deki tüm dosyaları yeni aldığım SSD'ye atabilir miyim?
Merhaba ben yeni SSD aldım fakat bilmediğim için bu soruyu sormak zorunda kaldım. Eski SSD'deki tüm dosyaları yeni aldığım SSD'ye atabilir miyim?
Chemeindefer Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 747 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 23 Şubat 2023 #2 Evet SSD klonlayarak yapabilirsin. Bu yazılım sana yardımcı olacaktır. Macrium Reflect | Free 30-Day Trial Macrium Reflect - Incredibly powerful software that allows you to create and schedule effective backups www.macrium.com
Evet SSD klonlayarak yapabilirsin. Bu yazılım sana yardımcı olacaktır. Macrium Reflect | Free 30-Day Trial Macrium Reflect - Incredibly powerful software that allows you to create and schedule effective backups www.macrium.com
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #3 Evet. Disk klonlama programları ile taşıyabilirsin. Bu programı kullanabilirsiniz. EaseUS | Veri Kurtarma, Yedekleme, Bölüm Yöneticisi ve PC Araçları Yazılımı EaseUS size şunları sunmaktadır: veri kurtarma yazılımı, yedekleme ve kurtarma yazılımı, bölüm yöneticisi ve veri kurtarmak için PC araçları yazılımı, PC/sunucu yedekleme, bölüm yönetimi vb. tr.easeus.com Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.
Evet. Disk klonlama programları ile taşıyabilirsin. Bu programı kullanabilirsiniz. EaseUS | Veri Kurtarma, Yedekleme, Bölüm Yöneticisi ve PC Araçları Yazılımı EaseUS size şunları sunmaktadır: veri kurtarma yazılımı, yedekleme ve kurtarma yazılımı, bölüm yöneticisi ve veri kurtarmak için PC araçları yazılımı, PC/sunucu yedekleme, bölüm yönetimi vb. tr.easeus.com Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.