Eski SSD'yi yeni PC'ye takmak

Kaan.3535

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum. İçinde işletim sistemi ve sürücülerin bulunduğu eski SSD'yi yeni bilgisayarda da birincil olarak kullanmak istiyorum. Fakat sürücülerden dolayı sıkıntı yaşar mıyım? Ondan emin değilim. DDU ile daha önceden ekran kartı driverını temizlemiştim. Yine aynı şekilde temizlesem bir sorun yaşar mıyım? Diğer bileşenlerin sürücüleri sorun yaratır mı veya nasıl temizleyebilirim onları? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncesinde Windows USB'si hazırlayın. Yeni PC'ye SSD'yi takıp direkt format atın.

Sürücüler kurulum esnasında ve sonrasında Windows tarafından kurulur. Siz en son ekran kartı sürücüsünü kurun.

Kurulum sırasında disk komple silineceğinden sıkıntı olmaz hocam.

Öncesinde Windows USB'si hazırlayın. Yeni PC'ye SSD'yi takıp direkt format atın.

Sürücüler kurulum esnasında ve sonrasında Windows tarafından kurulur. Siz en son ekran kartı sürücüsünü kurun.

Kurulum sırasında disk komple silineceğinden sıkıntı olmaz hocam.

Onu biliyorum zaten. Ama 900 gb dosya indirmem gerekecek format atarsam. O yüzden pek format istemiyorum. DDU ile ekran kart driverını kaldırsam ve yeni pcye ssdyi taksam sıkıntı çıkar mı?

Sıkıntı çıkar mı ona net bir şey söyleyemem. Windows mutlaka açılışta yeni donanımları yükleyecektir.
DDU işlemi mantıklı. Onu yapın. Fakat donanım değişikliği yüzünden Windows etkinleştirilmeyecektir.
Lisans anahtarını girmeniz gerekir.

Sıkıntı çıkar mı ona net bir şey söyleyemem. Windows mutlaka açılışta yeni donanımları yükleyecektir.
DDU işlemi mantıklı. Onu yapın. Fakat donanım değişikliği yüzünden Windows etkinleştirilmeyecektir.
Lisans anahtarını girmeniz gerekir.
tamam teşekkürler deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı