Eski SSD'yi yeni sistemde kullanmak

Parzival00000

Femtopat
Arkadaşlar bende bir SATA SSD var. İçinde de Windows 10 Pro yüklü, yeni bir sistem alacağım, yeni aldığım sisteme Windows yüklü SSD'yi bağlayıp, PC'yi SSD üzerinden başlattığım zaman herhangi bir sıkıntı çıkmaz değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sıkıntı çıkmaz ama SSD'yi çıkarmadan önce Driver'leri silin yoksa sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Genel olarak açılıyor ama açılmayabilir kesin bir şey diyemeyiz. 10 tane sistem değiştirdim 1 inde açılmadığını hatırlıyorum sadece.

Muhtemelen açılır sistem ama driverler dolayısıyla sıkıntılar çıkabilir. Büyük değişikliklerden sonra yeniden format atılması öneriliyor. Sen komple sistemi değiştiriyorsun. Bence kesinlikle format atmalısın.

peki ssd içindeki veriyi nasıl tamamen silebilirim. cd siz format atıyorum ben, windows otomatik olarak tekrar yazılıyor ssd nin içine

Yeni sisteme takacaganiz SSD icerisindeki Windows buyuk olasilikla hata verebilir. Bu yuzden USB bellek ile temiz kurulum yapmaniz sart.

Yeni sisteme takacaganiz SSD icerisindeki Windows buyuk olasilikla hata verebilir. Bu yuzden USB bellek ile temiz kurulum yapmaniz sart.
mesela içinde windows yüklü bir ssd var, ve bunu yeni bir sistemde kullanmak istiyorum, ssd nin içindeki windowsu silmem gerekiyorsa nasıl silebilirim, ve nasıl temiz kurulum yapabilirim, herhangi bir kaynak video varsa atabilir misiniz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…