SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 17 Mart 2023 #1 Witcher 3 eski versiyonunu kullanıyorum, kullandığımdan kaynaklı sorunlar yaşıyorum. 1.Steam başlatıcıdan başlatamıyorum ve exe'den girmem gerekiyor, oynadığım gözükmüyor. 2. Eski sürüm kullandığım için başarım gelmiyor.
Witcher 3 eski versiyonunu kullanıyorum, kullandığımdan kaynaklı sorunlar yaşıyorum. 1.Steam başlatıcıdan başlatamıyorum ve exe'den girmem gerekiyor, oynadığım gözükmüyor. 2. Eski sürüm kullandığım için başarım gelmiyor.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 17 Mart 2023 #2 SemihDnz dedi: Witcher 3 eski versiyonunu kullanıyorum, kullandığımdan kaynaklı sorunlar yaşıyorum. 1.Steam başlatıcıdan başlatamıyorum ve Exe'den girmem gerekiyor, oynadığım gözükmüyor. 2. eski sürüm kullandığım için başarım gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Eski sürüm Steam üzerinden açılıyor dostum dosyaları doğruladın mı? Artı 0 Eksi
SemihDnz dedi: Witcher 3 eski versiyonunu kullanıyorum, kullandığımdan kaynaklı sorunlar yaşıyorum. 1.Steam başlatıcıdan başlatamıyorum ve Exe'den girmem gerekiyor, oynadığım gözükmüyor. 2. eski sürüm kullandığım için başarım gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Eski sürüm Steam üzerinden açılıyor dostum dosyaları doğruladın mı?
KS KS SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 18 Mart 2023 #3 403976 dedi: Eski sürüm Steam üzerinden açılıyor dostum dosyaları doğruladın mı? Genişletmek için tıkla... Eski sürümde oynadığım için dosyayı doğrulamama rağmen cd project redin launcheri "Dosya Doğrulanamadı" hatası veriyor. Artı 0 Eksi
403976 dedi: Eski sürüm Steam üzerinden açılıyor dostum dosyaları doğruladın mı? Genişletmek için tıkla... Eski sürümde oynadığım için dosyayı doğrulamama rağmen cd project redin launcheri "Dosya Doğrulanamadı" hatası veriyor.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 18 Mart 2023 #4 SemihDnz dedi: Eski sürümde oynadığım için dosyayı doğrulamama rağmen CD project redin Launcher'i "dosya doğrulanamadı" hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden doğrulamıyor musun? Eğer öyleyse skip Launcher tarzı bir komut girerek oyunu açacaksın. Artı 0 Eksi
SemihDnz dedi: Eski sürümde oynadığım için dosyayı doğrulamama rağmen CD project redin Launcher'i "dosya doğrulanamadı" hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden doğrulamıyor musun? Eğer öyleyse skip Launcher tarzı bir komut girerek oyunu açacaksın.