Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 25 Nisan 2022 #11 AJFA dedi: Microsoft, Eski Tarihli Windows Sürücü Güncellemelerinin Sebebini Açıkladı Windows 11 veya Windows 10'daki güncellemeleri sık sık kontrol ediyorsanız, isteğe bağlı güncellemeler bölümünde eski sürücüleri ve hatta geçersiz www.technopat.net Microsoft, Windows 10'un Neden Eski Sürücüler Sunduğunu Açıkladı Windows 10 tarafından sunulan isteğe bağlı sürücü güncelleştirmeleri, OEM'ler tarafından özelleştirilebiliyor ve genellikle sürücü sorunları yaşandığı www.technopat.net Format sonrası DDU'yu indirip Windows Update'in sürücüleri otomatik güncelleme özelliği kapatırsanız rahat edersiniz. Genişletmek için tıkla... Yine engellemiyor. Tarafımdan Bizzah-i denendi.
AJFA dedi: Microsoft, Eski Tarihli Windows Sürücü Güncellemelerinin Sebebini Açıkladı Windows 11 veya Windows 10'daki güncellemeleri sık sık kontrol ediyorsanız, isteğe bağlı güncellemeler bölümünde eski sürücüleri ve hatta geçersiz www.technopat.net Microsoft, Windows 10'un Neden Eski Sürücüler Sunduğunu Açıkladı Windows 10 tarafından sunulan isteğe bağlı sürücü güncelleştirmeleri, OEM'ler tarafından özelleştirilebiliyor ve genellikle sürücü sorunları yaşandığı www.technopat.net Format sonrası DDU'yu indirip Windows Update'in sürücüleri otomatik güncelleme özelliği kapatırsanız rahat edersiniz. Genişletmek için tıkla... Yine engellemiyor. Tarafımdan Bizzah-i denendi.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #12 Alfa Prime dedi: Yine engellemiyor. Tarafımdan Bizzah-i denendi. Genişletmek için tıkla... Her yöntemi denedim, bir tek DDU çözdü bende. Denenebilir. Belki konu sahibinde işe yarayacak?
Alfa Prime dedi: Yine engellemiyor. Tarafımdan Bizzah-i denendi. Genişletmek için tıkla... Her yöntemi denedim, bir tek DDU çözdü bende. Denenebilir. Belki konu sahibinde işe yarayacak?
K KARA57 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #13 AJFA dedi: Her yöntemi denedim, bir tek DDU çözdü bende. Denenebilir. Belki konu sahibinde işe yarayacak? Genişletmek için tıkla... Hocam bende oyunda siyah ekran veriyor sesler geliyor ekran yok mecbur kasadan reset atıyorum PC açıldığında aygit yöneticisinde ekran karti pasif durumda ekran driveri silinmiş halde oluyor ne yapmam lazim.
AJFA dedi: Her yöntemi denedim, bir tek DDU çözdü bende. Denenebilir. Belki konu sahibinde işe yarayacak? Genişletmek için tıkla... Hocam bende oyunda siyah ekran veriyor sesler geliyor ekran yok mecbur kasadan reset atıyorum PC açıldığında aygit yöneticisinde ekran karti pasif durumda ekran driveri silinmiş halde oluyor ne yapmam lazim.