Arkadaşlar yaklaşık 10 yıllık bir tabletim var. Son 6-7 yıldır kapalı duruyor. Geçen gün açmaya çalıştım şifreyi bilmediğim için giremedim ve 5-6 kere şifre denememden sonra tablet çok ısındı diyerek kapattı kendini. Bu tableti sattim ben. Tabletin içinde şu an kullandığım Gmail hesaplarım ve telefon numaram yok. Alan arkadas tableti açmayı başarırsa şu anki bilgilerime ulaşma şansı var mıdır?
Ben alsam hard reset atarım günlük olarak kullanırdım. Fabrika ayarlarına dönerdi yani. Şifre kalkardı. Eğer bilgisi varsa alıcının tablet telefon ve bilgisayarda eski bilgilere fotoğraflara vs programlar ile ulaşma şansı var.
Ben alsam hard reset atarım günlük olarak kullanırdım. Fabrika ayarlarına dönerdi yani. Şifre kalkardı. Eğer bilgisi varsa alıcının tablet telefon ve bilgisayarda eski bilgilere fotoğraflara vs programlar ile ulaşma şansı var.
Şimdi yd telefon olsa IMEI gitme şansı var, şifreyi de bilmiyorum dediniz sanırım. Ben olsam hard reset atar öyle veririm. Alan kişi merak edip bakabilir bilemem
Şimdi yd telefon olsa IMEI gitme şansı var, şifreyi de bilmiyorum dediniz sanırım. Ben olsam hard reset atar öyle veririm. Alan kişi merak edip bakabilir bilemem
Hocam valla hakkınızı helal edin ama son olarak o tablette annemin numarası ile açılmış gmail vardi o gmail hesabı ile herhangi bir sorun yaratmaz değil mi?