Kokujin Picopat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, Xiaomi Mi Max 2 telefonum var ve şu an için kullanmıyorum. Kırılmış PSP vita mantığında bir ROM atılabilir mi? Joystick aparatı almayı planlıyorum, bu aparat ile kullanmayı planlıyorum. Bu tarz şeyler için bilgisi olan var mıdır?
Merhaba arkadaşlar, Xiaomi Mi Max 2 telefonum var ve şu an için kullanmıyorum. Kırılmış PSP vita mantığında bir ROM atılabilir mi? Joystick aparatı almayı planlıyorum, bu aparat ile kullanmayı planlıyorum. Bu tarz şeyler için bilgisi olan var mıdır?
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.554 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #2 Tam bir bilgim yok ancak emulatorler var diye biliyorum internetten araştırırsınız yapabilirsiniz.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 14 Ağustos 2023 #3 Merhaba. Sadece PSP değil bir çok Nintendo oyununu da çok iyi oynarsınız. Bir el konsolu olarak kullanabilirsiniz. PSP, 3DS, 2DS, NDS gibi.
Merhaba. Sadece PSP değil bir çok Nintendo oyununu da çok iyi oynarsınız. Bir el konsolu olarak kullanabilirsiniz. PSP, 3DS, 2DS, NDS gibi.
Scavenger Picopat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #4 Markette emulatör var indirip çok basit kullanabilirsin ama bazı oyunların tuş kombinasyonu PSP'ye göre yapıldığı için oynaması çok keyifsiz oluyor.
Markette emulatör var indirip çok basit kullanabilirsin ama bazı oyunların tuş kombinasyonu PSP'ye göre yapıldığı için oynaması çok keyifsiz oluyor.