S sunquare Zeptopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #1 Öncelikle mutlu günler, yeni RAM aldım taktım ve çalıştı ama XMP ayarlamayı unuttum, videolara baktığımda benim bilgisayarımın BIOS'u ile dağlar kadar fark olduğunu anladım, birisi bana bu menüden nasıl XMP ayarlarına gidebileceğimi anlatabilir mi? Dosya Ekleri 20230920_181241.jpg 240,1 KB · Görüntüleme: 111
Öncelikle mutlu günler, yeni RAM aldım taktım ve çalıştı ama XMP ayarlamayı unuttum, videolara baktığımda benim bilgisayarımın BIOS'u ile dağlar kadar fark olduğunu anladım, birisi bana bu menüden nasıl XMP ayarlarına gidebileceğimi anlatabilir mi?
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 20 Eylül 2023 #2 Adwenced görüntü atar mısınız? Artı 0 Eksi
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 20 Eylül 2023 #3 Anakartınız nedir? Artı 0 Eksi
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #4 Normalde AI Tweaker olması lazım ve içerisinde AI Overclock Tuner olur, bu sekmeyi göremedim görüntüde. Bir de Advanced içerisinde Chipset Settings varsa onun içerisinde XMP Technology olarak bulunuyor olabilir. Artı 0 Eksi
Normalde AI Tweaker olması lazım ve içerisinde AI Overclock Tuner olur, bu sekmeyi göremedim görüntüde. Bir de Advanced içerisinde Chipset Settings varsa onun içerisinde XMP Technology olarak bulunuyor olabilir.
KS KS S sunquare Zeptopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #5 Hesap kısıtlanmıştı yazmayı da unutmuşum, çözdüm arkadaşlar sorunu yine de herkese teşekkürler. Artı 0 Eksi
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 26 Eylül 2023 #6 sunquare dedi: Hesap kısıtlanmıştı yazmayı da unutmuşum, çözdüm arkadaşlar sorunu yine de herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Artı 0 Eksi
sunquare dedi: Hesap kısıtlanmıştı yazmayı da unutmuşum, çözdüm arkadaşlar sorunu yine de herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla.