Kuru kuru Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 957 Çözümler 5 11 Kasım 2024 #1 Merhaba, ya yarım saat oldu nasıl çıkaracağım diye boş boş bakıyorum fana. Üstünde iki kol var onları çektim fan gevşedi ama çıkmıyor yine. Sunucularda problem varmış Drive'dan fan resminin linkini atacağım birazdan.
Merhaba, ya yarım saat oldu nasıl çıkaracağım diye boş boş bakıyorum fana. Üstünde iki kol var onları çektim fan gevşedi ama çıkmıyor yine. Sunucularda problem varmış Drive'dan fan resminin linkini atacağım birazdan.
YigitCAS Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 545 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Kasım 2024 #2 Kuru kuru dedi: Merhaba, ya yarım saat oldu nasıl çıkaracağım diye boş boş bakıyorum fana. Üstünde iki kol var onları çektim fan gevşedi ama çıkmıyor yine. Sunucularda problem varmış Drive'dan fan resminin linkini atacağım birazdan. Genişletmek için tıkla... Hocam klipslerin üzerinde oklar felan var mı?
Kuru kuru dedi: Merhaba, ya yarım saat oldu nasıl çıkaracağım diye boş boş bakıyorum fana. Üstünde iki kol var onları çektim fan gevşedi ama çıkmıyor yine. Sunucularda problem varmış Drive'dan fan resminin linkini atacağım birazdan. Genişletmek için tıkla... Hocam klipslerin üzerinde oklar felan var mı?
Kuru kuru Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 957 Çözümler 5 11 Kasım 2024 #3 Evet resim bu: 20241111_184558.jpg drive.google.com Farklı bir açıdan: 20241111_184541.jpg drive.google.com YigitCAS dedi: Hocam klipslerin üzerinde oklar falan var mı? Genişletmek için tıkla... Baktım göremedim hocam. Tamamdır ben hallettim. Aşağıdaki video yardımcı oldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 11 Kasım 2024
Evet resim bu: 20241111_184558.jpg drive.google.com Farklı bir açıdan: 20241111_184541.jpg drive.google.com YigitCAS dedi: Hocam klipslerin üzerinde oklar falan var mı? Genişletmek için tıkla... Baktım göremedim hocam. Tamamdır ben hallettim. Aşağıdaki video yardımcı oldu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et