SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 21 Ağustos 2023 #1 Evde eski bir UPS buldum çalistirsam sorun çıkar mı? Patlar mı ve nasıl kullanılır? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2023
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.517 Çözümler 18 21 Ağustos 2023 #2 Eğer aküsü ölmemişse sıkıntı yok, kullan. Ayrıca fişini prize takıp diğer fişlerede donanımlarını takacaksın.
Eğer aküsü ölmemişse sıkıntı yok, kullan. Ayrıca fişini prize takıp diğer fişlerede donanımlarını takacaksın.
SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 21 Ağustos 2023 #3 Emin Dmr dedi: Eğer aküsü ölmemişse sıkıntı yok, kullan. Ayrıca fişini prize takıp diğer fişlerede donanımlarını takacaksın. Genişletmek için tıkla... PC'nin takmak istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum biliyor musunuz?
Emin Dmr dedi: Eğer aküsü ölmemişse sıkıntı yok, kullan. Ayrıca fişini prize takıp diğer fişlerede donanımlarını takacaksın. Genişletmek için tıkla... PC'nin takmak istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum biliyor musunuz?
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.517 Çözümler 18 21 Ağustos 2023 #4 Oradaki fişlere takın hocam. "Battery Backup" ile başlayana taksrsanız bilgisayar elektrik kesintisinde biraz daha çalışır.
Oradaki fişlere takın hocam. "Battery Backup" ile başlayana taksrsanız bilgisayar elektrik kesintisinde biraz daha çalışır.