Eski usul pasaport kayıtlı iPhone XS Max alınır mı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Şu anki telefonumu satıp XS Max alma planım var. İlanlara baktığımda çoğunun açıklamasında "eski usul pasaport kayıtlı" yazıyor. Bu telefonlar alınır mı? Kapanma ihtimalleri var mı?

Merhaba. Şu anki telefonumu satıp XS Max alma planım var. İlanlara baktığımda çoğunun açıklamasında "eski usul pasaport kayıtlı" yazıyor. Bu telefonlar alınır mı? Kapanma ihtimalleri var mı?

iPhone X serisini önermem, kronik sorunlu. OLED ekranında bir yerden sonra yeşil çizgi çıkmaya başlıyor. Üstelik artık kayıt etmeden de IPhone'ları hat takıp kullanıyorlar.

iPhone X serisini önermem, kronik sorunlu. OLED ekranında bir yerden sonra yeşil çizgi çıkmaya başlıyor. Üstelik artık kayıt etmeden de IPhone'ları hat takıp kullanıyorlar.

Hat takıp kullanma işi yakında çözülür. Zaten bir süre sonra şebekesi gidiyor 10-15 dakikada.

Bunu ilk defa duydum, ama Face ID'leri çok hassas kolay bozulabiliyor, Ben yaşadım.
Bende şu an X var zaten. Telefonun sağlam olmaması dışında bir sorun yaşamadım. Xs serisinde düzelttiler diye biliyorum.

Telefonla ilgili bir sıkıntım yok arkadaşlar benim merak ettiğim şey "eski usul kayıtlı" olması çoğu ilanın. Kapanma gibi bir durumu olur mu onu merak ettim.

Seneye ki iOS 18 güncellemesini almayacak X serisi. Onu da söyleyeyim.

Maalesef bütçe olarak bu modelleri alabiliyorum. Biraz daha bütçem olsa 11 Pro Max alırım ama malum ekonomik şartlar el vermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonla ilgili bir sıkıntım yok arkadaşlar benim merak ettiğim şey "eski usul kayıtlı" olması çoğu ilanın. Kapanma gibi bir durumu olur mu onu merak ettim.

Pasaport kayıtta sıkıntı çıkmaz reis sen almadan önce IMEI kontrol edersin doğruysa alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…