Eski usul pasaport kayıtlı iPhone XS Max alınır mı?

Enessx

Decapat
Arkadaşlar eski usul pasaport kayıtlı XS Max buldum. Kendi telefonum olan Xiaomi Redmi Note 12 Pro ile takas etmeyi düşünüyorum. Face ID aktif değilmiş, pili yeni değiştirmiş ayalarda gözükmüyor diyor eleman. Eski usul pasaport olayı hakkında pek bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim. Normal yurt içi telefon gibi mi oluyor yoksa yurt dışı olarak mı oluyor bilmiyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.

Normal yurt içi gibi oluyor ama benim tavsiyem XS Max almaman. Bir de Face ID aktif değilmiş

Bütçeniz varsa 12 13 ve üstü yoksa Android'e yönelmenizi tavsiye ederim çünkü bende XS Max kullanıyorum 2 3 yıl önce aldım ve gerçekten eskimeye başladı bu cihazlar. Bende değişmek istiyorum ama ekonomi el vermiyor şu an. Güncelleme desteği de bitti. Apple eski telefonları da yavaşlatıyor zaten.

Günlük kullanımda pek sorun yaşatır mı sosyal medyada takılırım genelde oyun pek oynamam şuan 12 ve 13 üstüne gidecek bütçem yok

Alacağınız cihazın iOS sürümüne ve batarya sağlığına bağlı tabii ki iOS 17'de çok sıkıntı yaşayanlar okudum yabancı ve Türk kullancılardan Reddit gibi platformlarda telefonun eskisi kadar akıcı olmadığını söylüyorlar ben güncellemiyorum. Bataryası da benim orijinal bataryaydı %78 sağlığı vardı günde 3 kez fullüyordum herhalde ortalama 5 saatlik bir ekran süresi için. Sonra gittim Deji Max batarya taktırdım şu an 1 günümü rahat çıkarıyor 5-6 saat için ama tabii 2.el alacağınız için aldığınız telefondaki batarya ne marka ne zaman takıldı vs bilemeyeceksiniz biraz şans işi. Face ID çalışmaması büyük dezavantaj bence çünkü telefonda Touch ID yok yani sadece parola kullanabileceksiniz. Ben olsam Samsung bir model bakardım sizin yerinizde. Çok daha güzel F/P modeller var.

Ama diyorsanız ki ben bu cihazı alayım 1-2 yıl sonra değiştiririm tekrar alınabilir. Ama uzun süreli kullanmak için alıyorsanız bence sıkıntı. 4-5 yıl götürmez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…