Eski Windows 10 imajını yeni laptopa yüklemek

Tunayolcu

Decapat
Daha fazla  
RAM
8
SSD veya HDD modeli
512
Ekran kartı
RTX 4050
İşlemci
R7 7735hs
Yeni bir laptop aldım, eski laptopumda(ekran kartı yanık, şimdilik açılmıyor) Windows 10 yüklü bir SSD var ayrıca o SSD'nin yedek imajı var. Windows üzerinden yedekledim.
Yeni bilgisayara nasıl geçiş yapmamı tavsiye edersiniz?
Direkt SSD'yi takıp çalıştırırsam çakışmalar olabileceği söyleniyor.
Yeni bir Windows kurup yedeği yüklesem çakışma olur mu?
Bilgisayarda çok fazla kurulu şey var hepsini tek tek yüklemek istemiyorum.

O SSD'yi alıp takabilirsin ama hepsini tek tek yüklemek kadar uğraştırıcı olacak sistemi temizlemek ve sürücüleri kurmak, uzun vadeli mavi ekranları da muhtemelen kızılayhaç dağıtır... o yüzden hiç gerek yok, tertemiz sisteme kur.

Peki işletim sistemi kurduktan sonra SSD'yi taktığımda neyle karşılaşıcam? Dosyaları alabilecek miyim?

Peki işletim sistemi kurduktan sonra SSD'yi taktığımda neyle karşılaşıcam? Dosyaları alabilecek miyim?
Tabi diğer SSD'yi taktığında, kilitlememişsen gayet alırsın ama program dosyalarını yüklemen gerekli. Oyun save/kayıtlarını alabilirsin. Çalışsaydı sistemin, tarayıcılarından şifreleri alabilirdin.

Windows oturumu şifreli :/
Belki de eski SSD'yi takıp açtıktan sonra şifreyi kaldırıp temiz kurulumlu SSD ile açmam gerekiyor bilgisayarı. Yoksa eski SSD'ye ulaşamam sanırım.

Windows oturumu şifreli :/
Belki de eski SSD'yi takıp açtıktan sonra şifreyi kaldırıp temiz kurulumlu SSD ile açmam gerekiyor bilgisayarı. Yoksa eski SSD'ye ulaşamam sanırım.
Oturum şifresi problem değil, SSD'yi şifrelemediysen hiç problem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…