Eski Windows 10 ISO kurulursa sorun olur mu?

Teknococuk2

Megapat
Daha fazla  
Toplama bir bilgisayar alacağım ve Windows 10'u kendim yükleyeceğim.

Bunun için gereken ISO dosyasının bir süre önce indirilmiş olması örneğin 1 yıl önce indirilmiş olması kurulum esnasında ve de sonrasında sorun yaratır mı?

Ayrıca yabancı bir siteden indirilmiş ise Windows'u kurulumdan sonra Türkçeye çevirmek mümkün mü ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek bir sıkıntı yaşaycağınızı düşünmüyorum . Windows 10 yerine 8.1 indirmenizi tavsiye ederim doğruya doğru windows 10 çok şık ama bir o kadarda performans dusuruyor oyunlarda tavsiyem size windows 8.1 kullanmanız :)

Herhangi bir sıkıntı olmaz ama tafsiye etmiyorum çünkü bi o kadar da güncelleme gelecektir (bir tür yükseltme gibi olacak.)
Tavsiyem imkan varsa güncel sürümleri indirip kurmanız.

Eğer bahsettiğiniz o eski sürümde Türkçe dil desteği varsa olur.

@er36po hocam, "tafsiye" değil "tavsiye" doğrusu. Saygılar hocam.
Virgül koymamaktan daha önemli bir hata değil o :D Umarım "Rapor" etmek yerine gereksiz mesajdan uyarı almazsınız kardeşim :rolleyes:

Her zaman güncel Windows kurun. Sonradan gelen yüklü güncellemeler sistemi bir nebze ağırlaştırıyor, bilginize.

WannaCry tehtidi var her şeye rağmen.

Arkadaş üstünde durunca baktım acaba bir anlamı var mı diye bu anlama geliyormuş :)
tafsiye

1. Halas etmek, kurtarmak.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı