Deniz Tultak Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 92 Yer İskenderun/Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar, benim bilgisayarımda sadece HDD vardı, SSD aldım ve SSD'ye yeni Windows 10 kurdum. HDD'deki Windows'u nasıl içindeki oyunlara zarar gelmeden komple kaldırırım? HDD (D) / SSD (C)
Arkadaşlar, benim bilgisayarımda sadece HDD vardı, SSD aldım ve SSD'ye yeni Windows 10 kurdum. HDD'deki Windows'u nasıl içindeki oyunlara zarar gelmeden komple kaldırırım? HDD (D) / SSD (C)
KS KS Deniz Tultak Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 92 Yer İskenderun/Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2020 #11 Monolova dedi: HAYIR! Windows değil! Windows.old dedim! sorumluluk almıyorum. Genişletmek için tıkla... Sakin ol hocam bir sıkıntı yok şuan. Ama dediğiniz Windows.old yok. Artı 0 Eksi
Monolova dedi: HAYIR! Windows değil! Windows.old dedim! sorumluluk almıyorum. Genişletmek için tıkla... Sakin ol hocam bir sıkıntı yok şuan. Ama dediğiniz Windows.old yok.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 14 Eylül 2020 #12 @Monolova Konuda HDD üzerindeki eski işletim sistemini silmek istediğinden bahsetmiş. Artı 0 Eksi
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 14 Eylül 2020 #13 Deniz Tultak dedi: Sakin ol hocam bir sıkıntı yok şuan. Ama dediğiniz Windows.old yok. Genişletmek için tıkla... Dediğim olayı eski işletim sisteminin olduğu hdd'ye yaptınız değil mi? acv dedi: @Monolova Konuda HDD üzerindeki eski işletim sistemini silmek istediğinden bahsetmiş. Genişletmek için tıkla... Evet bende çözümünden bahsettim zaten. Aynı yoldayız. Artı 0 Eksi
Deniz Tultak dedi: Sakin ol hocam bir sıkıntı yok şuan. Ama dediğiniz Windows.old yok. Genişletmek için tıkla... Dediğim olayı eski işletim sisteminin olduğu hdd'ye yaptınız değil mi? acv dedi: @Monolova Konuda HDD üzerindeki eski işletim sistemini silmek istediğinden bahsetmiş. Genişletmek için tıkla... Evet bende çözümünden bahsettim zaten. Aynı yoldayız.