Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.490 Çözümler 17 7 Eylül 2023 #11 Itechin.g dedi: At gitsin diyor kısacası. Yazıcıya ihtiyacınız mı var ki? Genişletmek için tıkla... Sayfa çıkarttırırken benim tonerli yazıcı işe yarıyorda bazenleri tonerli yazıcı bile kağıt çıkarttırmaya yetişmiyor.
Itechin.g dedi: At gitsin diyor kısacası. Yazıcıya ihtiyacınız mı var ki? Genişletmek için tıkla... Sayfa çıkarttırırken benim tonerli yazıcı işe yarıyorda bazenleri tonerli yazıcı bile kağıt çıkarttırmaya yetişmiyor.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.014 Makaleler 4 Çözümler 20 7 Eylül 2023 #12 Emin Dmr dedi: Sayfa çıkarttırırken benim tonerli yazıcı işe yarıyorda bazen tonerli yazıcı bile kağıt çıkarttırmaya yetişmiyor. Genişletmek için tıkla... Lazer yazıcının yanına kartuşlu yazıcı koymak saçma hocam boş verin uğraşmayın letgoda vs. belki 50-100TL arası satabilirsiniz.
Emin Dmr dedi: Sayfa çıkarttırırken benim tonerli yazıcı işe yarıyorda bazen tonerli yazıcı bile kağıt çıkarttırmaya yetişmiyor. Genişletmek için tıkla... Lazer yazıcının yanına kartuşlu yazıcı koymak saçma hocam boş verin uğraşmayın letgoda vs. belki 50-100TL arası satabilirsiniz.
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.490 Çözümler 17 7 Eylül 2023 #13 Hocam bende zaten koymam da tanklı yazıcı yada direksiyon seti fikrini değerlendiricem.