5 518900 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 1.180 Çözümler 8 25 Mart 2023 #1 Eski YouTube hesabımı acilen silmem lazım. Komik videolar var. Arkadaşlarım görürse rezil olmak istemiyorum. Hesaba erişimim yok.
Eski YouTube hesabımı acilen silmem lazım. Komik videolar var. Arkadaşlarım görürse rezil olmak istemiyorum. Hesaba erişimim yok.
KangalSucuk Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 537 Çözümler 8 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600 MSI RTX 3060 12 GB VENTUS X2 OC EDITION 16 GB GSKILL RAM(8x2) 1 TB Samsung EVO 980 GIGABYTE A520M K V2 POWER BOOST VK-P1882B 650W Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2023 #2 Çözüme ulaşırsanız bana da bilgi verin. Arkadaşım soruyor.
5 513252 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 1.334 Makaleler 2 Çözümler 7 25 Mart 2023 #3 518900 dedi: Eski YouTube hesabımı acilen silmem lazım. Komik videolar var. Arkadaşlarım görürse rezil olmak istemiyorum. Hesaba erişimim yok. Genişletmek için tıkla... Hesaba erişiminiz yoksa üç videoya sahte telif atarak kanalınızı kapatabilirsiniz.
518900 dedi: Eski YouTube hesabımı acilen silmem lazım. Komik videolar var. Arkadaşlarım görürse rezil olmak istemiyorum. Hesaba erişimim yok. Genişletmek için tıkla... Hesaba erişiminiz yoksa üç videoya sahte telif atarak kanalınızı kapatabilirsiniz.
Sparus Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 736 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Saltak Mahallesi, Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2023 #4 518900 dedi: Eski YouTube hesabımı acilen silmem lazım. Komik videolar var. Arkadaşlarım görürse rezil olmak istemiyorum. Hesaba erişimim yok. Genişletmek için tıkla... Erişimin yok ise silemezsin. Belki YouTube yetkililerine bildirip eskiden sana ait olduğunu kanıtlarlarsa silme şansın biraz olsun var.
518900 dedi: Eski YouTube hesabımı acilen silmem lazım. Komik videolar var. Arkadaşlarım görürse rezil olmak istemiyorum. Hesaba erişimim yok. Genişletmek için tıkla... Erişimin yok ise silemezsin. Belki YouTube yetkililerine bildirip eskiden sana ait olduğunu kanıtlarlarsa silme şansın biraz olsun var.
KangalSucuk Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 537 Çözümler 8 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600 MSI RTX 3060 12 GB VENTUS X2 OC EDITION 16 GB GSKILL RAM(8x2) 1 TB Samsung EVO 980 GIGABYTE A520M K V2 POWER BOOST VK-P1882B 650W Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2023 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 513252 dedi: Hesaba erişiminiz yoksa üç videoya sahte telif atarak kanalınızı kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 513252 dedi: Hesaba erişiminiz yoksa üç videoya sahte telif atarak kanalınızı kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
5 513252 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 1.334 Makaleler 2 Çözümler 7 25 Mart 2023 #6 1) Telif atarak kapatabiliriz. 2) Toplanıp raporlayarak kapatabiliriz. 3) Youtube Destek ekibine ulaşabilirsiniz. Seçim sizin.
1) Telif atarak kapatabiliriz. 2) Toplanıp raporlayarak kapatabiliriz. 3) Youtube Destek ekibine ulaşabilirsiniz. Seçim sizin.
Sparus Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 736 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Saltak Mahallesi, Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2023 #7 KangalSucuk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kanalın veya videoların linkini atın, reportlayalım, hesabı kapatalım.
KangalSucuk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kanalın veya videoların linkini atın, reportlayalım, hesabı kapatalım.
KangalSucuk Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 537 Çözümler 8 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600 MSI RTX 3060 12 GB VENTUS X2 OC EDITION 16 GB GSKILL RAM(8x2) 1 TB Samsung EVO 980 GIGABYTE A520M K V2 POWER BOOST VK-P1882B 650W Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2023 #8 513252 dedi: 1) Telif atarak kapatabiliriz. 2) Toplanıp raporlayarak kapatabiliriz. 3) Youtube Destek ekibine ulaşabilirsiniz. Seçim sizin. Genişletmek için tıkla... Toplanıp raporlarsak ben bir daha topluluğa giremeyeceğim. 1. Seçeneği nasıl yapıyoruz öğretir misin? Arkadaşım giremeyecek yani.
513252 dedi: 1) Telif atarak kapatabiliriz. 2) Toplanıp raporlayarak kapatabiliriz. 3) Youtube Destek ekibine ulaşabilirsiniz. Seçim sizin. Genişletmek için tıkla... Toplanıp raporlarsak ben bir daha topluluğa giremeyeceğim. 1. Seçeneği nasıl yapıyoruz öğretir misin? Arkadaşım giremeyecek yani.
Sparus Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 736 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Saltak Mahallesi, Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mart 2023 #9 KangalSucuk dedi: Toplanıp raporlarsak ben bir daha topluluğa giremeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
KangalSucuk dedi: Toplanıp raporlarsak ben bir daha topluluğa giremeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
5 513252 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 1.334 Makaleler 2 Çözümler 7 25 Mart 2023 #10 KangalSucuk dedi: Toplanıp raporlarsak ben bir daha topluluğa giremeyeceğim. 1. Seçeneği nasıl yapıyoruz öğretir misin? Arkadaşım giremeyecek yani. Genişletmek için tıkla... Hocam kanalın linkini buraya atarsanız kimsenin haberi olmadan raporlayabiliriz. Eskisi kadar kolay değil telif atmak.
KangalSucuk dedi: Toplanıp raporlarsak ben bir daha topluluğa giremeyeceğim. 1. Seçeneği nasıl yapıyoruz öğretir misin? Arkadaşım giremeyecek yani. Genişletmek için tıkla... Hocam kanalın linkini buraya atarsanız kimsenin haberi olmadan raporlayabiliriz. Eskisi kadar kolay değil telif atmak.