EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.228 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #1 Resimde gördüğünüz üzere yorumlar sağa geçiyor, önerilen videolar altta kutucuk olarak görünüyor. Eski haline nasıl döndürebilirim? Yani yorumlar altta, önerilen videolar sağda olacak şekilde.
Resimde gördüğünüz üzere yorumlar sağa geçiyor, önerilen videolar altta kutucuk olarak görünüyor. Eski haline nasıl döndürebilirim? Yani yorumlar altta, önerilen videolar sağda olacak şekilde.
Silverhand2077 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 461 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #2 Hocam gelişmiş ayarlar, Premium'un yeni özelliklerini deneyin kısmından kapatabilirsiniz.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.228 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #3 Silverhand2077 dedi: Hocam gelişmiş ayarlar, Premium'un yeni özelliklerini deneyin kısmından kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Labs page for YouTube bu adrese giderek baktım ama yeni özellik denemeye katılmamışım zaten. İki farklı video. İkisinde de arayüz farklı. Kafasına göre arayüz seçiyor anlamadım gitti. Son düzenleme: 7 Ağustos 2024
Silverhand2077 dedi: Hocam gelişmiş ayarlar, Premium'un yeni özelliklerini deneyin kısmından kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Labs page for YouTube bu adrese giderek baktım ama yeni özellik denemeye katılmamışım zaten. İki farklı video. İkisinde de arayüz farklı. Kafasına göre arayüz seçiyor anlamadım gitti.
Silverhand2077 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 461 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #4 Hocam YouTube bazı kullanıcıları seçip yeni özellikleri deniyor sizde seçildiniz galiba. Rehber: Youtube'da değişen yorumlar ve önerilen videoların yeri nasıl geri getirilir?şunu bir deneyin isterseniz.
Hocam YouTube bazı kullanıcıları seçip yeni özellikleri deniyor sizde seçildiniz galiba. Rehber: Youtube'da değişen yorumlar ve önerilen videoların yeri nasıl geri getirilir?şunu bir deneyin isterseniz.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.228 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #5 Silverhand2077 dedi: Hocam YouTube bazı kullanıcıları seçip yeni özellikleri deniyor sizde seçildiniz galiba. Rehber: Youtube'da değişen yorumlar ve önerilen videoların yeri nasıl geri getirilir?şunu bir deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım. Umarım bundan sonra o saçma arayüz çıkmaz.
Silverhand2077 dedi: Hocam YouTube bazı kullanıcıları seçip yeni özellikleri deniyor sizde seçildiniz galiba. Rehber: Youtube'da değişen yorumlar ve önerilen videoların yeri nasıl geri getirilir?şunu bir deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım. Umarım bundan sonra o saçma arayüz çıkmaz.
Silverhand2077 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 461 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #6 EdoMinato dedi: Yaptım. Umarım bundan sonra o saçma arayüz çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Hadi inşallah.
EdoMinato dedi: Yaptım. Umarım bundan sonra o saçma arayüz çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Hadi inşallah.