Çözüldü Eskiden 2K olarak kullanılan monitör şimdi 1080p olarak gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cengoo_0601

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
LG UltraGear 27GN600
Selamlar,

Bugün GeForce Experience'e girmeye çalıştım, fakat 0x003d gibi bir hata kodu aldım. Bu hata oldukça yaygınmış; bu yüzden bir video izleyip temiz kurulum yapmam gerektiğini öğrendim. Temiz kurulum yaptıktan sonra GeForce Experience'e girebildim, fakat NVIDIA Denetim Masası'nı yeniden yüklediğim için tüm renk ayarlarım kayboldu. Ayrıca, Instagram'da gördüğüm bir şey vardı; GeForce Experience'in performans kısmından otomatik ince ayarı etkinleştirme seçeneğini şu anda aktif hale getiriyorum.

Bu arada monitörü 2K'ya tekrar almak aklıma geldi, fakat seçenek görünmüyordu. Bu, bir driver sorunu mu yoksa farkında olmadan overclock gibi bir şey mi yaptım?

Monitör markası: LG UltraGear 27GN600.

teşekkürler internetten bakıp açtım dsr fps düşüşüne sebep olur mu? ve en iyi 3d ayarları nereden bulabilirim
Fps te artış veya düşüş olacağını sanmıyorum. Ama monitorunüz zaten 1080 p 2k gibi bir görüntüye gerçek anlamda sahip olmazsınız. Sadece ekran daha bulanıklasabilir kapatmanızı tavsiye ederim. 3d ayarlar hakkında video izleyebilirsin veya 3d ayarların üstünde yüksek performanslı nvidia işlemcisi kategorisi vardır onu açarsanız daha iyi performans alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı