Eskiden çalışılan yerin karşısındaki iş yerinde çalışmak sorun olur mu?

ZenginMahmut

Hectopat
Daha fazla  
İlk önce 1 hafta önce dönercide çalıştım 2 gün hasta olduğum için tam performansımı veremedim ve adam 2. gün 2 hafta sonra sınıf arkadaşım olan elemanı çıkacağı zaman beni çağıracağını söyledi orada anladım beni postaladığını. Sonradan ise geçen yaz çalıştığım elektronikçide çalışmak için adama tekrar sordum orada işe başlamak için ve orasıda bilgisayar telefon telefon tamiri yaptırdığım bir yerdi. Yani ne sorunum varsa gider oradan hallederim adama sorduktan sonra beni arayacağıni söylemiş babama ve bu olay 3 gün önce oldu ama ne arayan var ne soran. Ben de karşısında olan dükkanda çalışmayı düşünüyorum ama o dükkandaki adamlardan biraz çekiniyorum çünkü 4 ay onların yanında çalıştım ve çok yakındık neden böyle oldu bilmiyorum ve bu işde de tecrübem ve bilgim var geçen yaz çok para vermemişti bu senede motor alacağımdan dolayı ondan biraz da olsa harçlık istedim. Patronla konuşur seni ararım dedi anlattığım gibi arayan olmadı bende karşısındaki dükkanda çalışmayı düşünüyorum. Bu arada 15 yaşındayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir sorun olmaz ne yapabilir ki istediğini yapmakta özgürsün sonuçta kimseye zarar verdiğin yok.

Kafede çalışıp işletme bilgisi kazanıp kafe açtım oldu olmadı ayrı mesele, sonradan eski çalıştığım yere işletmeci olarak geri döndüm. Böyle şeyler gayet normal. Çalıştığım yerin rakipleri çokça kez teklif etti standartları hoşuma gitmediği için gitmedim yoksa geçerdim onlara bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…