OrchiiX Hectopat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 731 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #21 Arthur morgan rdr dedi: Evet çok yanlış yapmışım zamanında kusura bakmayın ama artık temiz düz bir şekilde oynayacağım eğer ban yemezsem. Genişletmek için tıkla... Yemezsin büyük ihtimal. Yine de en iyisi oyunun dosyalarını doğrula veya sil yeniden kur temizce hile dosyaları falan varsa kaybolsun.
Arthur morgan rdr dedi: Evet çok yanlış yapmışım zamanında kusura bakmayın ama artık temiz düz bir şekilde oynayacağım eğer ban yemezsem. Genişletmek için tıkla... Yemezsin büyük ihtimal. Yine de en iyisi oyunun dosyalarını doğrula veya sil yeniden kur temizce hile dosyaları falan varsa kaybolsun.
Arthur morgan rdr Hectopat Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 301 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #22 OrchiiX dedi: Yemezsin büyük ihtimal. Yine de en iyisi oyunun dosyalarını doğrula veya sil yeniden kur temizce hile dosyaları falan varsa kaybolsun. Genişletmek için tıkla... Skinler gitsin istemiyorum yoksa çoktan yeni hesap açmıştım
OrchiiX dedi: Yemezsin büyük ihtimal. Yine de en iyisi oyunun dosyalarını doğrula veya sil yeniden kur temizce hile dosyaları falan varsa kaybolsun. Genişletmek için tıkla... Skinler gitsin istemiyorum yoksa çoktan yeni hesap açmıştım
bc06 Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 132 4 Nisan 2023 #23 20den beri kac tane ban wave oldu yemediysen daha da yemezsin
Ulz Femtopat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 216 Çözümler 1 4 Nisan 2023 #24 Report seviyen azsa sorun olmaz.