lxxxl Zeptopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar benim için çok önemli bir durum, eskiden kullandığım ekran kartını öğrenmem lazım. çok fazla araştırdım ama bir yöntem bulamadım. bana yardım edebilecek birisi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2022
Arkadaşlar benim için çok önemli bir durum, eskiden kullandığım ekran kartını öğrenmem lazım. çok fazla araştırdım ama bir yöntem bulamadım. bana yardım edebilecek birisi var mı?
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 9 Ekim 2022 #11 lxxxl dedi: satın aldım 2-3 yıl oluyor Genişletmek için tıkla... Nerden aldınız? Aldığınız yeri arayıp, faturasını mail olarak isteyin. Oradan bir şekil özelliklerini bulabiliriz. Artı 0 Eksi
lxxxl dedi: satın aldım 2-3 yıl oluyor Genişletmek için tıkla... Nerden aldınız? Aldığınız yeri arayıp, faturasını mail olarak isteyin. Oradan bir şekil özelliklerini bulabiliriz.
fullmetal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 1 Çözümler 7 9 Ekim 2022 #12 O kartı kullanırken oynanan oyunlar ya da kullanılan benchmark programları gibi yazılımların log dosyalarından bulunabilir. Örnek olarak Borderlands 3 için benchmark sonucu kayıt dosyası: Buna benzer log dosyalarını arayın, o dosyalarda donanım bilgileri kesinlikle mevcuttur. Artı 0 Eksi
O kartı kullanırken oynanan oyunlar ya da kullanılan benchmark programları gibi yazılımların log dosyalarından bulunabilir. Örnek olarak Borderlands 3 için benchmark sonucu kayıt dosyası: Buna benzer log dosyalarını arayın, o dosyalarda donanım bilgileri kesinlikle mevcuttur.