Rivero1 Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar 3 yıl öncesinde kullandığım bir Google hesabım vardı. Ben yenisine geçmek için bunu silmiştim sadece merakımdan soruyorum o hesabı tekrardan açamaz mıyım?
Arkadaşlar 3 yıl öncesinde kullandığım bir Google hesabım vardı. Ben yenisine geçmek için bunu silmiştim sadece merakımdan soruyorum o hesabı tekrardan açamaz mıyım?
Çözüm Maomao 17 Mayıs 2025 Maalesef açamazsınız. Yeniden açmak istediğinizde "alındı" der. Girmek istediğinizde de "böyle bir kullanıcı yok" der.
Maalesef açamazsınız. Yeniden açmak istediğinizde "alındı" der. Girmek istediğinizde de "böyle bir kullanıcı yok" der.
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.981 Makaleler 18 Çözümler 221 Yer Erzincan ❄️ 17 Mayıs 2025 #2 Maalesef açamazsınız. Yeniden açmak istediğinizde "alındı" der. Girmek istediğinizde de "böyle bir kullanıcı yok" der. Artı 0 Eksi Çözüm
Maalesef açamazsınız. Yeniden açmak istediğinizde "alındı" der. Girmek istediğinizde de "böyle bir kullanıcı yok" der.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 17 Mayıs 2025 #3 6 yıl önce, 2010'da açılan ve hemen silinen bir GMail hesabını açmayı denemiştim ve olmamıştı. Olacağını sanmıyorum. Tam bu mesajı atarken ceza yedim. Sorun çözülmüş ama içimde kalmasın diye atacağım. Artı 0 Eksi
6 yıl önce, 2010'da açılan ve hemen silinen bir GMail hesabını açmayı denemiştim ve olmamıştı. Olacağını sanmıyorum. Tam bu mesajı atarken ceza yedim. Sorun çözülmüş ama içimde kalmasın diye atacağım.