Eskinin Teknolojileri

Makaleler
23
Bugün bir haber sitesinde eskinin teknolojileri diye bir baslik gördüm. Böyle biraz duygulandim hemen resimleri kaydettim , daha sonra sosyalde konusunu acarim diye. Biraz nostalji yapalim.

1.jpg 2.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 12.jpg 13.jpg 15.jpg kivi.jpg

Ericcson telefonu , Playstation 1'i , Vhs kasetleri , Fax aletini (Hayatimizdan henüz cikmadi ama) , ve Kivi pilini daha dün gibi hatirliyorum.

Birde netscape tarayicilar falan vardi. Kazaa'dan müzik indirmeler biraz daha zamanimizin teknolojisi ama , kazaa'nin resmini bulamadim...

Tabanca ile ördek vurduğumuz günler şahaneydi ya :)
Muamma, o televizyona nasıl ateş ediyorduk hala çözebilmiş değilim ve hatta oyunda ikinci oyuncu ördeği kontrol ediyormuş yıllar yıllar sonra öğrendim. :(
PS1'den ziyade disketli atari dönemi efsaneydi, oyunlarımızı paylaşırdık falan. Atari salonlarında oyun oynamasak dahi trailer izlerdik, oynayanlara bakardık sonra internet kafeler falan çıktı Wolfteam çıktı, lol çıktı internet kafeler gidilemez bir hal aldı.

Eski MSN dönemlerini özlemiyor değilim.

Tabanca ve televizyon arasındaki ilişkiyi o zamanlarda bile merak edip mantığını çözmüştüm. O günlerden geliyor bu araştırma sevdası :)

MSN dönemlerinde herkes kağıda birbirinin adreslerini yazardı falan :) Güzel günlerdi ya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı