Eskişehir, Kocaeli ve Erciyes üniversiteleri arasındaki fark nedir?

brkmrs01

Hectopat
Daha fazla  
Görsellerde belirttim birinde ücretsiz birinde 4 yıllık yazıyor, ikisinin de 4 yıllık olması lazım çünkü sayısal puanla alan bir bölüm bakıyorum yani ve aralarında ciddi puan farkları var. Bakıyorum ikisinde de ücretsiz ve devlet yazıyor İngilizce, İÖ veya Kıbrıs da değiller bu üniversiteler arasındaki fark nedir?

Son düzenleme:
Galiba +4 yıllıklar toplam 6 yıl ama emin değilim tıpmı okuyorsun 6 yıl.

Merhaba @brkmrs01. Bahsettiğiniz 3 üniversite de devlet üniversitesi ve devlet üniversitelerindeki Normal Öğretim bölümler ücretsiz oluyor.

O zaman aradaki fark ne hocam? Büyük bir puan farkı var.
İnsanların üniversitelere talepleri farklı ölçüde olabiliyor. Eskişehir Teknik Üniversitesi, Havacılık Elektrik ve Elektroniği bölümünde diğer üniversitelerden daha çok talep gördüğü için taban puanı daha yüksektir.

Havacılık elektrik elektroniği mi yoksa uçak gövde motor bakım bölümünün mü iş imkanı olanağı daha fazladır? Şartlar olarak hangisi bizi daha çok yorar? İkisi arasında hangisine uygun olduğumuzu nasıl anlayabiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…