Buraya gitmek istiyorum. Burası nasıl? Kampüsü nasıl? Okul merkeze ne kadar uzaklıkta veya KYK yurduna?
Eskişehir'de ortam nasıl? Okumak için uygun mu? Ekonomik olarak zorlar mı? KYK yurdunda kalmayı planlıyorum ek olarak ne kadar para bana aylık yeter?
Eğer bu universitede okuyan varsa veya Eskişehir'de yardımcı olursa sevinirim. Bilgili arkadaşları da dinlemeyi çok severim. Bana niyeyse kendi şehrimden çıkıp farklı bir şehirde tek başıma kalmak hiç bilmediğim bir yerde zor geliyor. Sizce ne yapmalıyım?
Eskişehir fiyatlar açısından çoğu şehirden daha ucuz. Muhafazakar elemanların bulunmadığı rahat yaşayabildiğin bir şehir. Öğrenciler de çok fazla zaten.
Eskişehir'e gidebilirsen ne mutlu. Sosyal ortamı, üniversitesi, eğitimi gayet iyi. Ayrıca Eskişehir'de gezecek pek çok yer var. Sosyalleşilebilecek vs.
Merhaba @Babayaga11. Eskişehir Teknik Üniversitesinin Merkez Kampüsü Şehir Merkezine biraz uzak yerde, ve yeni bir üniversite olduğu için Merkez Kampüsünün içerisinde yapılabilecek pek aktivite yok diye biliyorum. Siz tercih yaptınız mı?