Eskişehir Teknik Üniversitesi nasıldır?

Babayaga11

Decapat
Daha fazla  
Buraya gitmek istiyorum. Burası nasıl? Kampüsü nasıl? Okul merkeze ne kadar uzaklıkta veya KYK yurduna?
Eskişehir'de ortam nasıl? Okumak için uygun mu? Ekonomik olarak zorlar mı? KYK yurdunda kalmayı planlıyorum ek olarak ne kadar para bana aylık yeter?
Eğer bu universitede okuyan varsa veya Eskişehir'de yardımcı olursa sevinirim. Bilgili arkadaşları da dinlemeyi çok severim. Bana niyeyse kendi şehrimden çıkıp farklı bir şehirde tek başıma kalmak hiç bilmediğim bir yerde zor geliyor. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskişehir fiyatlar açısından çoğu şehirden daha ucuz. Muhafazakar elemanların bulunmadığı rahat yaşayabildiğin bir şehir. Öğrenciler de çok fazla zaten.

Merhaba @Babayaga11. Eskişehir Teknik Üniversitesinin Merkez Kampüsü Şehir Merkezine biraz uzak yerde, ve yeni bir üniversite olduğu için Merkez Kampüsünün içerisinde yapılabilecek pek aktivite yok diye biliyorum. Siz tercih yaptınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…